Denne dagen markerer vi fiskens dag på Vardesenteret UNN. Velkommen innom og la deg inspirere til mer fisk i hverdagskostholdet.
Det er mye fristende og god mat fra havet, og denne dagen setter vi fokus på helsemyndighetenes kostråd om å spise fisk til middag 2-3 ganger per uke.
Men visste du at fisk som pålegg også kan inkluderes i denne anbefalingen? Seks påleggsporsjoner tilsvarer nemlig én middagsporsjon. I dag serverer vi derfor snitter med variert fiskepålegg.
Klinisk ernæringsfysiolog er tilstede i senteret, og det blir derfor gode muligheter for å stille spørsmål om fisk og fiskens betydning i kostholdet vårt, bærekraftig fisk og annet du måtte lure på.
Vi minner også om foredraget Godt kosthold ved kreftsykdom kl. 11.00 i Vardesenteret denne dagen, påmelding ønskes til dette.
Hjertelig velkommen innom!
Tid
Onsdag 06. mars kl. 10.00-13.00.
Sted
Vardesenteret, UNN.
Påmelding
Ingen påmelding nødvendig.