Vardesenteret i Bodø

Vardesenteret på Nordlandssykehuset er et tilbud for alle som rammes av kreft. Her kan du ta en pause, utveksle erfaringer og få råd og hjelp.

På Vardesenteret møter du frivillige og fagpersoner. Foto: Ole Martin Wold.

Åpningstider

  • Tirsdag–torsdag: 10.30–13.30

Vi har i første omgang åpent for personer som har en time eller avtale på sykehuset, bor på sykehushotellet eller er innlagt pasient og således er screenet i hovedinngangen.

Aktiviteten er redusert på grunn av koronaviruset og den vurderes av sykehuset og Kreftforeningen etter råd fra Folkehelseinstituttet.

Her finner du oss

Vardesenteret i Bodø
Nordlanssykehuset
Biskop Kroghs gate 21, Bodø
Se kart (google) 

Vardesenteret ligger på Pasienthotellet Zefyr hotell, bygg I. Ta heisen opp i 4. etasje og gå til venstre. Kommer du fra hovedinngangen på Nordlandssykehuset, kan du følge skiltingen til Vardesenteret og de mørkegrå pilene i gulvet.

Disse møter du

  • Senterkoordinator Katrin Aakre og senterkonsulent Lena Hansen kan fortelle om tilbud på Vardesenteret og om fagpersonene du kan møte.
  • Våre flotte frivillige er vertskap tar i mot deg og bidrar til at du får en hyggelig stund sammen med oss på Vardesenteret.
  • Likepersoner er tidligere kreftpasienter og pårørende som har vært gjennom noe av det samme som deg. De har taushetsplikt og er kurset i å dele erfaringer.
  • Frivillige jurister kan gi deg gratis juridisk rådgivning.
  • Stråleterapeuten Ken Fjordtun informerer om virkninger og bivirkninger av strålebehandling på Vardesenteret..
  • Medisinsk yogaterapeut Siri Lyngmo er yoga-instruktør på Vardesenteret.

Kontakt oss

Vardesenteret i Bodø

Nordlanssykehuset

vardesenteret@nordlandssykehuset.no466 10 849

Katrin Akre

Senterkoordinator

katrin.aakre@nordlandssykehuset.no

Var dette nyttig?