![et nærbilde av tre kopper fylt med mat.](https://kreftforeningen.no/content/uploads/2023/05/Bringebaersorbe-1024x576.jpg)
![Piktogram av klokke](https://kreftforeningen.no/content/uploads/2020/10/klokke-330.jpg)
15 min
![Piktogram av kokkelue](https://kreftforeningen.no/content/uploads/2020/10/kokkelue-330.jpg)
Lett
![Piktogram av serveringsfat](https://kreftforeningen.no/content/uploads/2020/10/servering-330.jpg)
4 stk
Ingredienser
- 200 gram frosne bringebær
- 100 gram vaniljekesam
- 40 gram mørk sjokolade
- 20 gram pistasjnøtter
- Fersk mynte
Slik gjør du
- La bringebærene tine noen minutter på benken før bruk.
- Kjør bringebær og kesam i en blender til det blir en myk mos.
- Fordel sorbéen i 4 små glass.
- Hakk opp pistasjnøtter og mørk sjokolade – strø det over sorbéen.
- Pynt med fersk mynte.