Bringebærsorbé

et nærbilde av tre kopper fylt med mat.
Piktogram av klokke
Tid
15 min
Piktogram av kokkelue
Utførelse
Lett
Piktogram av serveringsfat
Porsjoner
4 stk

Ingredienser

  • 200 gram frosne bringebær
  • 100 gram vaniljekesam
  • 40 gram mørk sjokolade
  • 20 gram pistasjnøtter
  • Fersk mynte
Bringebærsorbé (norsk versjon)
Raspberry sorbet (Somali version)

Slik gjør du

  1. La bringebærene tine noen minutter på benken før bruk.
  2. Kjør bringebær og kesam i en blender til det blir en myk mos.
  3. Fordel sorbéen i 4 små glass.
  4. Hakk opp pistasjnøtter og mørk sjokolade – strø det over sorbéen.
  5. Pynt med fersk mynte.

Filmer med inspirasjon til gode matvaner

Filmer med oppskrifter og praktiske tips til deg som ønsker inspirasjon fra det somaliske eller pakistanske kjøkken.

Var dette nyttig?