![en blå bolle fylt med mat på toppen av et bord.](https://kreftforeningen.no/content/uploads/2023/05/Kyllinggryte-1024x576.jpg)
![Piktogram av klokke](https://kreftforeningen.no/content/uploads/2020/10/klokke-330.jpg)
60 min
![Piktogram av kokkelue](https://kreftforeningen.no/content/uploads/2020/10/kokkelue-330.jpg)
Middels
![Piktogram av serveringsfat](https://kreftforeningen.no/content/uploads/2020/10/servering-330.jpg)
4 stk
Ingredienser
- 500 gram kylling fileter
- 4 store poteter
- 1 løk
- 2 gulrøtter
- ½ squash
- ½ rød paprika
- ½ grønn paprika
- 1 boks kokosmelk
- 1 boks creme fraiche
- 4 fedd hvitløk
- 2 ts allkrydder
- 1 håndfull koriander
- 1 ts pepper
- 1 ts cuminfrø
- 1 ts gurkemeie
- 1 ss soya saus
- 2 ss olje
- Serveres med fersk koriander
Slik gjør du
- Kutt løk og gulrøtter i skiver og poteter i terninger.
- Stek det i en gryte med olje.
- Skjær kyllingen i terninger og stek den med 1 ts allkrydder i en stekepanne til den får en stekeskorpe.
- Ha cuminfrø, koriander og hvitløk i en morter og knus.
- Kutt paprika og squash opp i terninger og finhakk hvitløken.
- Ha kylling, paprika, squash, hvitløk, soya saus og krydder i gryten og rør alt sammen.
- Tilsett crème fraiche og kokosmelk og la det koke i 30 minutter.
- Server med salat, chilisaus og brød.