Vi holder stengt

Vardesenteret er stengt inntil videre på grunn av koronaviruset. Aktiviteten på Vardesentret vurderes av sykehuset og Kreftforeningen etter råd fra Folkehelseinstituttet. Vi vurderer situasjonen fremover løpende.

Vi er tilgjengelige på e-post mandag til fredag, 09.00–15.00.
Kontakt oss på merethe.hennie.karlsen@unn.no (vennligst ikke oppgi sensitiv informasjon i e-posten).

Se også: Tips til kreftrammede om trening hjemme

Snakk med oss i Kreftforeningen

Kreftforeningens rådgivningstjeneste er til for å hjelpe deg med alle spørsmål om kreft, også spørsmål om korona og kreft. Tjenesten er gratis, og du kan være anonym om du vil.

Kreftforeningens rettshjelp, som du normalt kan avtale å møte på Vardesenteret, kan fortsatt hjelpe over telefon og e-post. Våre jurister bistår kreftpasienter og pårørende gratis.

 

Program

Last ned program for våren 2020 (pdf) eller se i kalenderen.

Her finner du oss

Sykehusveien 38, Tromsø – se kart (google)

Vardesenteret finner du i fløy E1, 3. etasje.

 

Disse møter du

To smilende damer med hver sin gule kopp. Foto.

Senterkoordinator Merethe Hennie Karlsen (til høyre) og konsulent Marianne Uteng (til venstre) kan fortelle om tilbudene og aktivitetene som arrangeres på Vardesenteret – og de ulike fagpersonene du kan møte.

Likepersoner er tidligere kreftpasienter og pårørende som har vært gjennom noe av det samme som deg. De har taushetsplikt og er kurset i å dele erfaringer.

Våre frivillige medarbeidere tar i mot deg på Vardesenteret og ordner med praktiske gjøremål. De kan også vise deg hvilerommet med massasjestol og de to el-syklene vi har til utlån.

Frivillige jurister kan gi deg gratis juridisk rådgivning.