Vardesenteret i Tromsø

Vardesenteret på Universitetssykehuset Nord-Norge – Tromsø er et tilbud for alle som rammes av kreft. Her kan du ta en pause, utveksle erfaringer og få råd og hjelp.

– Vi ønsker å være et hjem bort i fra hjemmet, sier senterkonsulent Marianne Uteng og senterkoordinator Merethe H. Karlsen.

Åpningstider

Aktiviteten vurderes av sykehuset og Kreftforeningen etter råd fra Folkehelseinstituttet.

Fra torsdag 13. august kan du booke tid med oss for veileding, en samtale eller en kopp kaffe. Ring 465 41 197 mellom klokken 10.00 og 14.00 på hverdager for å avtale en tid.

Trenger du noen å snakke med? Snakk med oss i Kreftforeningen!

Her finner du oss

Vardesenteret i Tromsø
Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN)
Sykehusveien 38, Tromsø
Se kart (google) 

Vardesenteret finner du i fløy E1, 3. etasje.

Disse møter du

  • Senterkoordinator Merethe Hennie Karlsen og senterkonsulent Marianne Uteng kan fortelle om tilbudene og aktivitetene som arrangeres på Vardesenteret – og de ulike fagpersonene du kan møte.
  • Våre frivillige medarbeidere tar i mot deg på Vardesenteret og ordner med praktiske gjøremål. De kan også vise deg hvilerommet med massasjestol og de to el-syklene vi har til utlån.
  • Likepersoner er tidligere kreftpasienter og pårørende som har vært gjennom noe av det samme som deg. De har taushetsplikt og er kurset i å dele erfaringer.
  • Frivillige jurister kan gi deg gratis juridisk rådgivning.

Kontakt oss

Vardesenteret i Tromsø

Universitetssykehuset Nord-Norge

465 41 197

Tilbud og aktiviteter

Her får du et raskt overblikk over hva Vardesenteret kan tilby. Detaljert program for hvert enkelt Vardesenter legges ut så snart det er klart, over sommeren.

Var dette nyttig?