Vardesenteret i Tromsø

Vardesenteret på Universitetssykehuset Nord-Norge – Tromsø er et tilbud for alle som rammes av kreft. Her kan du ta en pause, utveksle erfaringer og få råd og hjelp.

Åpningstider og tilbud

På grunn av korona-situasjonen har UNN besluttet at frivillig aktivitet skal stoppes inntil videre. Vi ber vi deg om å ringe oss på 465 41 197 for å avtale tid for besøk, uansett om du trenger veiledning, vil bruke massasjestolen eller bare ta en kopp kaffe.

Telefonen er betjent mandag til fredag fra 10.00 til 13.30.

Aktiviteten vurderes av sykehuset og Kreftforeningen etter råd fra Folkehelseinstituttet. Vi følger selvsagt smittervernsreglene.

Vi ønsker å være et hjem bort i fra hjemmet.

Senterkoordinator Merethe H. Karlsen

Her finner du oss

Vardesenteret i Tromsø
Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN)
Sykehusveien 38, Tromsø
Se kart (google) 

Vardesenteret finner du i fløy E1, 3. etasje.

Disse møter du

  • Senterkoordinator Merethe Hennie Karlsen og senterkonsulent Marianne Uteng kan fortelle om tilbudene og aktivitetene som arrangeres på Vardesenteret – og de ulike fagpersonene du kan møte.
  • Våre frivillige medarbeidere tar i mot deg på Vardesenteret og ordner med praktiske gjøremål. De kan også vise deg hvilerommet med massasjestol og de to el-syklene vi har til utlån.
  • Likepersoner er tidligere kreftpasienter og pårørende som har vært gjennom noe av det samme som deg. De har taushetsplikt og er kurset i å dele erfaringer.
  • Frivillige jurister kan gi deg gratis juridisk rådgivning.

Kontakt oss

Vardesenteret i Tromsø

Universitetssykehuset Nord-Norge

465 41 197

Tilbud og aktiviteter

Vardesenteret er et friareal for alle som rammes av kreft. Du kan slappe av i eget selskap når du vil det, dele erfaringer eller få råd og hjelp i situasjonen du står i.

Var dette nyttig?