Vardesenteret i Tromsø

Vardesenteret på Universitetssykehuset Nord-Norge – Tromsø er et tilbud for alle som rammes av kreft. Her kan du ta en pause, utveksle erfaringer og få råd og hjelp.

Åpningstider og tilbud

Vardesenteret er en gratis møteplass for alle som er rammet av kreft og deres pårørende og etterlatte. Du kan stikke innom når det passer deg i vår åpningstid, delta på kurs, arrangementer og aktiviteter. 

Vi holder åpent mandag til torsdag fra klokken 10.00–13.00. Det er også åpent hver andre onsdag klokken 17.00–20.00.

Hos oss møter du frivillige og likepersoner, senterkoordinator og ansatte fra Kreftforeningen.

Vi tilbyr gruppetrening med fysioterapeut, massasjestol og samtale med likeperson eller jurist. Eller bare noe varmt i koppen og lett servering.

Velkommen skal du være!

COVID 19: Aktiviteten på senteret vurderes av sykehuset og Kreftforeningen etter råd fra Folkehelseinstituttet. Vi følger selvsagt smittervernsreglene og justerer tilbud løpende.

Her finner du oss

Vardesenteret er tilknyttet UNN og befinner seg i E-fløya. For å komme dit må du først til plan 2, fløy D. Følg skiltene derfra. Er du usikker kan du spørre en frivillig sykehusvert som er kledd i rød vest.

Disse møter du

Her møter du våre fantastiske frivillige og likepersoner, senterkoordinator og ansatte fra Kreftforeningen.

Kontakt oss

Du kan sende epost til vår senterkoordinator ida.kristine.fredriksen@unn.no

Vardesenteret i Tromsø

Universitetssykehuset Nord-Norge

46 54 11 97

Tilbud og aktiviteter

Vardesenteret er et friareal for alle som rammes av kreft. Du kan slappe av i eget selskap når du vil det, dele erfaringer eller få råd og hjelp i situasjonen du står i.

Var dette nyttig?