Vardesenteret i Tromsø

Vardesenteret på Universitetssykehuset Nord-Norge – Tromsø er et tilbud for alle som rammes av kreft. Her kan du ta en pause, utveksle erfaringer og få råd og hjelp.

Åpningstider og tilbud

Vi har for tiden åpent for alle som ønsker å besøke Vardesenteret. På grunn av stor usikkerhet rundt covid-tiltak og stadige endringer klarer vi ikke oppdatere nettsiden så ofte som vi ønsker med korrekt informasjon. Ta kontakt med oss om du har spørsmål.

Vi holder åpent tirsdager, onsdager og torsdager fra klokken 10.00–14.00. Det er også åpent hver andre onsdag klokken 17:00–19:30. (12.01, 26.01, 19.02 og 23.02).

Her møter du frivillige og likepersoner, senterkoordinator og ansatte fra Kreftforeningen.

Stikk innom når det passer og bli så lenge du vil, uansett om du er pårørende, etterlatt, nåværende eller tidligere kreftpasient. Her vil du alltid få både kaffe og noe godt til.

Utenom korona så arrangeres det et bredt utvalg tilbud. Vi gleder oss til vi nærmer oss normalen. Men i mellomtiden så tilbyr vi et lunt sted å komme til. Et hjem bortenfra hjemmet. En varm kopp kaffe og te. Enkel servering og et hyggelig vertskap. Velkommen!

COVID 19: Aktiviteten på senteret vurderes av sykehuset og Kreftforeningen etter råd fra Folkehelseinstituttet. Vi følger selvsagt smittervernsreglene og justerer tilbud løpende.

Her finner du oss

i førte etasje på E-Fløyen inne på UNN i Tromsø. I det gamle pasienthotellet. Spør en venn, eller følg skiltene.

Disse møter du

Her møter du våre fantastiske frivillige og likepersoner, senterkoordinator og ansatte fra Kreftforeningen.

Kontakt oss

Vardesenteret i Tromsø

Universitetssykehuset Nord-Norge

46 54 11 97

Tilbud og aktiviteter

Vardesenteret er et friareal for alle som rammes av kreft. Du kan slappe av i eget selskap når du vil det, dele erfaringer eller få råd og hjelp i situasjonen du står i.

Var dette nyttig?