Passer for deg som sliter med å få i deg mat eller går ned i vekt under kreftbehandling.
Ingredienser
- 4 stk kyllingfileter
- 1 ss smør til steking
- ½ stk løk
- 4 stk gulrot kuttet i små terninger, eller andre ønskede grønnsaker
Saus
- 3 dl kremfløte
- 6 ss ketchup
- 2 ts karri
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
Slik gjør du
- Brun kyllingfiletene raskt på begge sider i en stekepanne med litt smør.
- Legg filetene over i en smurt ildfast form sammen med løk og gulrot.
- Visp sammen ingrediensene til sausen og hell over i formen.
- Stekes på 200° C midt i ovnen i cirka 15–20 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
Server gjerne med ris eller potetmos og salat med oljedressing.
Manglende matlyst eller vekttap?
Oppskrifter for kreftpasienter som sliter med å spise eller går ned i vekt.