![](https://kreftforeningen.no/content/uploads/2020/03/Appelsin-Foto-Sara-Johannsen-e1602162367499-1024x576.jpg)
![Piktogram av klokke](https://kreftforeningen.no/content/uploads/2020/10/klokke-330.jpg)
20 min
![Piktogram av kokkelue](https://kreftforeningen.no/content/uploads/2020/10/kokkelue-330.jpg)
Enkel
![Piktogram av serveringsfat](https://kreftforeningen.no/content/uploads/2020/10/servering-330.jpg)
4
Ingredienser
- 4 appelsiner
- 2 ts kanel
- 2 ss honning
- ½ dl mandler
- ½ dl pistasjnøtter
- 1 dl rosiner
Slik gjør du
- Skrell appelsinene og skjær dem i skiver på et fat.
- Hakk og rist nøttene i en panne til de blir litt gylne.
- Dryss nøtter, kanel, rosiner og honning over appelsinene.
Tips 1: Server med cottage cheese, så blir retten et godt og mettende mellommåltid.
TIPS 2: Varier gjerne med blodappelsin eller klementin.
Sunt kosthold ved kreft
Oppskrifter for kreftpasienter som har normalt god matlyst.