Vardesenteret har redusert aktivitet inntil videre på grunn av korona. Aktiviteten vurderes av sykehuset og Kreftforeningen etter råd fra Folkehelseinstituttet.

Selv om senteret har redusert aktivitet, er det en rekke tilbud du fortsatt kan benytte.

Du kan fremdeles få råd og veiledning fra psykolog, klinisk ernæringsfysiolog eller familieterapeut hos oss, både på telefon og ansikt til ansikt.

Vi er tilgjengelige på telefon mandag til fredag, 08.00 til 15.00 (ikke røde dager).

Ta kontakt med oss på vardesenteret@helse-bergen.no for å avtale et tidspunkt. Vi videreformidler også kontakt med likepersoner.

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert


 

Program

Last ned program for våren 2020 (pdf) eller se i kalenderen.

Følg oss på Facebook

 

Her finner du oss

Haukeland Universitetssykehus, Jonas Lies vei, Bergen – se kart (google)

Vardesenteret ligger i atriet i Parkbygget. Spør i resepsjonen ved hovedinngangen.

 

Kontakt

vardesenteret@helse-bergen.no
55 97 75 00

 

Disse møter du

Senterkoordinator, ernæringsfysiolog og psykolog ved Vardesenteret på Haukeland, smilende i en sofa. Foto.

Senterkoordinator Mirjam Østevold (til venstre) er også familieterapeut. Hun tar imot par, familier eller enkeltpersoner til samtaler, og har god oversikt over de ulike tilbudene på Vardesenteret.

Klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland (midten) er en dyktig rådgiver omkring ernæringsmessige utfordringer, og holder ulike kurs om kosthold og kreft.

Psykologspesialist Silje Bremerthun (til høyre) tar imot deg som pasient eller pårørende til samtale omkring kreftsykdom. Hun holder også mindfulnesskurs, avspenningskurs og har samtalegrupper.

Likepersoner er kreftpasienter og pårørende som har vært igjennom noe av det samme som deg, og som kan være gode samtalepartnere.

Frivillige jurister kan gi deg gratis juridisk rådgivning.

Våre frivillige tar imot deg på Vardesenteret, serverer kaffe og slår gjerne av en prat om du ønsker det.

Familieterapeut kan hjelpe til med å finne løsninger gjennom samtaler. Når noen i familien får kreft rammes den enkelte, parforholdet eller hele familien.

Kreftkoordinator i kommunen er til hjelp for å koordinere og tilrettelegge hverdagen for kreftsyke og pårørende på en best mulig måte.