Tilbudet varierer fra senter til senter. Sjekk ditt nærmeste senter for tilbud og aktiviteter.
Velkommen til et varmt måltid hver tirsdag i Tromsø.
Klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland gir råd om hvilke grep du kan ta, og du vil få konkrete og praktiske tips i dette digitale kostholdskurset.
Kom for å smake eller bli inspirert! Få informasjon rundt ernæring, kosthold og kreft. Ingen påmelding nødvendig.
Pasienter og pårørende kan få råd og tips fra en klinisk ernæringsfysiolog på Vardesenteret i Stavanger.
Råd og praktiske tips om kosthold for kreftoverlevere
Hvordan spise mer plantebasert i praksis? Hva er forskjellen på fiber fra frukt, grønt og fullkorn? Og hva er egentlig greia med sukker?
Klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland gir tips og rå relatert til kosthold, om hva du selv kan gjøre etter diagnose, og før, under og etter behandling.
Hva vet vi egentlig om kosthold og kreft? Hva bør jeg spise når jeg har fått kreft?
Klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland gir blant annet tips og råd om hvordan du kan berike mat og drikke dersom du strever med matlysten og har gått ned i vekt.
Vi gjentar suksessen med matkurs her på Vardesenteret. Denne gangen med fokus endret smak under og etter kreftbehandling.
Kreftfri, men ikke frisk – hva bør jeg spise nå?
Pasienter og pårørende kan få råd og tips fra en klinisk ernæringsfysiolog på Vardesenteret på Haukeland universitetssykehus.
Pasienter og pårørende kan få råd og tips fra en klinisk ernæringsfysiolog på Vardesenteret Ålesund.
Hver tirsdag og torsdag serverer vi lunsj på Vardesenteret Møre og Romsdal.
Pasienter og pårørende kan få tips og råd fra klinisk ernæringsfysiolog ved Vardesenteret Radiumhospitalet.
Pasienter og pårørende kan få råd og tips fra vår kliniske ernæringsfysiolog enten på Vardesenteret St. Olavs hospital eller en digital samtale.
Pasienter og pårørende kan få råd og tips fra en klinisk ernæringsfysiolog på Vardesenteret i Tromsø.
Hva som er bra å spise for deg, avhenger av situasjonen du befinner deg i. Noen med kreft kan fokusere på å spise sunt og variert. For andre er det langt viktigere å få i seg nok energi og unngå vekttap.