Vardesenteret i Trondheim

Vardesenteret på St. Olavs hospital er et tilbud for alle som rammes av kreft. Her kan du ta en pause, utveksle erfaringer og få råd og hjelp. Vi har også en rekke digitale tilbud for mennesker i hele Midt-Norge.

Tilbud på senteret og digitalt

Vi har mange tilbud til kreftpasienter og pårørende i Midt-Norge. Du kan besøke Vardesenteret på St. Olavs eller bestille en samtale eller trening rett hjem i stua di.

Åpningstider på St. Olavs

Mandag–torsdag: 09.00–15.00
Onsdag kveld (partallsuker): 17.00-20.00
Fredag: 09.00–14.00

COVID 19: Aktiviteten på senteret vurderes av sykehuset og Kreftforeningen etter råd fra Folkehelseinstituttet. Vi følger selvsagt smittervernsreglene og justerer tilbud løpende.

Vårprogrammet 2022

Last ned hele programmet for Vardesenteret og Pusterommet i Trondheim som PDF.

Her finner du oss

Vardesenteret i Trondheim
St. Olavs hospital
Mauritz Hansens gate 1F, Trondheim
Se kart (Google Maps) 

Vardesenteret ligger ved siden av pasienthotellet «Hotell St. Olavs». Følg skiltingen.

Kontakt oss

Vardesenteret i Trondheim

St. Olavs hospital

vardesenteret@stolav.no72 82 63 30

Kontaktinformasjon til Pusterommet

Disse møter du

På Vardesenteret møter du mennesker med spesialkompetanse som kan hjelpe deg når du trenger det og frivillige som tar deg godt i mot. Stikk innom når det passer og bli så lenge du vil, uansett om du er pårørende, etterlatt, nåværende eller tidligere kreftpasient.

Laila Grøthe
Senterkoordinator
Laila kan fortelle deg om tilbudene våre. Hun kan også gi råd og veilede deg til andre fagpersoner du kan møte på senteret, sykehuset og i kommunen.

Cinzia Marini
Faglig rådgiver
Cinzia kan fortelle deg om tilbudene våre. Hun kan også gi råd og veilede deg til andre fagpersoner du kan møte på senteret, sykehuset og i kommunen.

Kristine Hernes Haugen
Ansvarlig fysioterapeut
Pusterommets fysioterapeuter kan gi deg kyndig veiledning og motivasjon til å komme i gang med fysisk aktivitet. Aktivitetene på senteret ledes av fysioterapeutene.

Ida Melhus Strindmo
Klinisk ernæringsfysiolog
Ida kan svare på spørsmål om ernæring, kosthold og kreft. Ida er på senteret hver tirsdag, og du kan avtale møte med henne.

Tilbud og aktiviteter

Vardesenteret er et friareal for alle som rammes av kreft. Du kan slappe av i eget selskap når du vil det, dele erfaringer eller få råd og hjelp i situasjonen du står i.

Var dette nyttig?