Lanserer årets Fuck Cancer-armbånd

Kreftforeningen og Ung Kreft lanserer årets Fuck Cancer-armbånd for 2024. – Årets armbånd er en hyllest til de frivillige, forteller Annika Fallsen Huhtala i Ung Kreft.

Bilde av fuck cancer-armbånd 2024
Armbåndet for 2024 har bokstaver i gull og lyse perler.

Inntektene fra armbåndene har gått til forskning og til å hjelpe unge berørt av kreft helt fra starten. Det har blitt en av Ung Kreft sine viktigste inntektskilder.

– Årets armbånd er en hyllest til de frivillige. De har stått på i mange år – arrangert og deltatt på workshops, perlet, kjøpt og solgt armbånd. Vi håper engasjementer for Fuck Cancer fortsetter, sier Annika.

Hun forteller at det nye armbåndet har et lyst, lett og sommerlig design, med bokstaver i gull. 2024-utgaven kommer som limited edition.

Årets armbånd lanseres i tillegg til det opprinnelige armbåndet, det flerfargede armbåndet – hvor hver av fargene representerer ulike kreftformer. Disse armbåndene produseres og distribueres på vanlig måte og etterspørselen er fortsatt stor.

Det var Unni Killi som høsten 2014 startet opp Fuck Cancer Armbånd. Også den gangen var det frivillige som perlet armbånd, til inntekt for kreftsaken.

Send inn forslag til neste års armbånd

Årets kampanje vil gjentas hvert år fremover. Har du et forslag til Årets armbånd 2025? Send inn ditt bidrag på e-post!

Ung Kreft håper å få i gang et samarbeid med bedrifter og næringsliv, i tillegg til de frivillige.

– Målet er å engasjere så mange som mulig, sier hun, og presiserer at dette ikke er en konkurranse hvor det beste designet vinner.

Dame og mann i Fuck Cancer t-skjorte

Støtt kreftsaken − kjøp Fuck Cancer produkter

Ved å kjøpe Fuck cancer-produkter, støtter du kreftforskning og aktiviteter for unge berørt av kreft. Vi selger armbånd i flere farger, t-skjorter, sokker og mye mer.

Var dette nyttig?