Hos oss kan du få råd, hjelp og støtte i situasjonen du står i. Vi har rådgivningstjenester, møteplasser og ulike tilbud over hele landet.
Hos oss kan du få råd om kreft, dine rettigheter og muligheter. Vi har mer enn 80 års erfaring med kreft og god tid til å lytte.
Kreftforeningens rettshjelp er et gratis tilbud til deg som er kreftpasient eller pårørende som har juridiske spørsmål.
Vi gir økonomisk støtte til kreftpasienter og pårørende som har økonomiske vanskeligheter på grunn av sykdom og behandling.
Vardesenteret er en gratis møteplass på de største sykehusene i landet for alle som er rammet av kreft. Her kan du få råd, delta på kurs og aktiviteter eller bare stikke innom.
Kreftforeningens Vitensenter er en arena for opplevelser, forskningsformidling og spennende arrangementer. Besøk oss i Oslo sentrum ved et arrangement eller bli med på et av våre webinarer hjemme fra din egen stue.
Barn og unge som har alvorlig sykdom i familien eller som har mistet noen kan ha god nytte av å møte andre som har opplevd det samme.
Temakafé er et uformelt møtested for både kreftpasienter, pårørende og etterlatte. Her er oversikt over alle møtestedene i landet.
Kreftforeningens frivillige tilbyr praktisk hjelp i og utenfor hjemmet, følge/transport og noen å snakke med.
Pusterommet er et treningssenter hvor kreftpasienter kan trene under og etter kreftbehandling, med kyndig veiledning og i trygge rammer.
På Kreftforeningens kontor i Prinsens gate 32 i Trondheim kan du møte en jurist fra Kreftforeningens Rettshjelp og få gratis juridisk rådgivning. Møt oss hver tredje uke for hjelp med juridiske spørsmål knyttet til kreft, som trygderettigheter, forsikringer, arbeidsrett, eller pasientskadeerstatning.
Hvordan spise mer plantebasert i praksis? Hva er forskjellen på fiber fra frukt, grønt og fullkorn? Og hva er egentlig greia med sukker?
Temakafe for deg som har eller har hatt kreft, samt dine pårørende
Kreft- hva nå? Ordet kreft forbindes ofte med angst og bekymring, og for mange blir livet snudd helt på hodet. Da handler det om å mestre den nye livssituasjonen på best mulig måte, for både den kreftsyke og de pårørende.
Å være pårørende til en person som har kreft kan være en stor påkjenning. På Vardesenteret ved Radiumhospitalet kan du delta i en pårørendegruppe.
Vi inviterer til førjulskino, og viser "Jul med Astrid Lindgren" på Aurora Kino onsdag 18. desember kl. 17:30.
Kreftforeningens rettshjelp er et gratis tilbud til deg som er kreftpasient eller pårørende. Nå kan du møte jurister fra Kreftforeningens rettshjelp på distriktskontoret i Tromsø.
Vi ønsker tidligere brukere av Pusterommet, samt brukere av Vardesenteret, velkommen på treningen!
Temakafeen er til for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tar opp kreftrelaterte temaer og byr på ulike innslag.
For deg som har eller har hatt en kreftdiagnose. Nordre Follo kommune tilbyr kreftrehabiliteringskurs med oppstartsamtale og avslutningssamtale med fysioterapeut.
Synes du det er vanskelig å roe ned tanker, følelser og reaksjoner når de oppstår? Mindfulness kan hjelpe deg til økt indre ro og være hjelp og støtte til å takle vanskelige faser i livet.
Kurset er for deg som har fått diagnosen prostatakreft og skal ha strålebehandling.
Fysioterapeut ved Pusterommet inviterer til ulike temalunsjer siste tirsdag i måneden fremover.
Kurset er for deg som har fått diagnosen brystkreft og skal ha strålebehandling.
Vi får besøk av Karen som er kreftkoordinator i Tromsø kommune.
Lyst å bli med ut å gå turorientering? Hver tredje uke tilbyr vi turorientering som alternativ til utetrening sammen med Pusterommet.
Kurset er for kvinner som er behandlet for underlivskreft, og deres ektefelle/partner.
Vi starter opp med sorggruppe i august. Tilbudet er ikke helsehjelp, men vil være til nytte for mennesker som ønsker å dele sin historie, søke støtte og finne vei videre i livet.
Bli med på 60 gode minutter som innledes med rolige øvelser, og avsluttes med en lengre avspenning. Bevegelsene er enkle og kan tilpasses uansett underlag, om man foretrekker å sitte på en stol eller å ligge på matte.
Bor du på pasienthotellet, har hjemreise sent en onsdag eller kanskje er du opptatt på dagtid? Kom innom oss på kveldsåpne onsdager!
MediYoga er en terapeutisk yogaform blant annet brukt i helsevesenet i rehabiliteringsfasen etter sykdom.
Temakafeen er til for ukrainske kreftrammede, pårørende og etterlatte. Kafeen er en lavterskel arena der man kan møte andre i samme situasjon, og få kunnskap og informasjon om ulik tematikk rundt kreftsykdom.
Vår kliniske ernæringsfysiolog snakker om hvordan man kan få i seg nok frukt og grønt på en enkel måte. Det blir smaksprøver og en demonstrasjon på kjøkkenet. Velkommen!
Velkommen til sofaprat og smaksprøver med Vardesenterets kliniske ernæringsfysiolog!
Denne lesegruppen passer for alle, enten du har lest mye eller lite. Unn deg selv litterært spa.
Temakafeen er til for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tar opp kreftrelaterte temaer og byr på ulike kulturelle innslag.
Liker du å skrive, eller kunne du tenke deg å prøve? Bli med på kurs i kreativ skriving for kreftpasienter på Vardesenteret ved Oslo universitetssykehus.
På Vardesenteret på Radiumhospitalet kan du møte en jurist fra Kreftforeningens rettshjelp og få gratis juridisk rådgivning. Møt oss på tirsdager.
På Vardesenteret på Ullevål sykehus kan du møte en jurist fra Kreftforeningens rettshjelp og få gratis juridisk rådgivning. Møt oss på utvalgte datoer i vår.
Velkommen til en lærerik ettermiddag med vår kliniske ernæringsfysiolog.
Velkommen til sofaprat om sukker, og smaksprøver med Vardesenterets kliniske ernæringsfysiolog!
Temakafeen er en møteplass for alle som er berørt av kreft, og som ønsker å treffe andre i lignende situasjon. Vi tar opp kreftrelaterte temaer og byr på ulike kulturelle innslag.
En kreftdiagnose påvirker kropp, følelser og tanker. På mestringskurset får du veiledning til å rydde i tankene og akseptere følelsene.
Ønsker du inspirasjon og kunnskap om et sunt kosthold ved kreft? Da passer dette kurset for deg!
Temakafé er et lavterskel-tilbud for kreftrammede. På temakafeen tar vi opp ulike temaer om kreft og det å leve med kreft. I tillegg har vi noen ganger kulturelle innslag.
Temakafé er en møteplass for alle som er berørt av kreft, og som ønsker å treffe andre i lik eller lignende situasjon.
Møteplassen er et lavterskel-tilbud for kreftrammede. Her tar vi opp ulike temaer om kreft og det å leve med kreft.
Visste du at OUS har et psykososialt team som kan bistå deg ved ulike spørsmål?
Treffpunkt er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død.
Pasienter og pårørende kan få råd og tips fra en klinisk ernæringsfysiolog på Vardesenteret på Haukeland universitetssykehus.
På Vardesenteret i Ålesund kan du møte en jurist fra Kreftforeningens Rettshjelp og få gratis juridisk rådgivning. Den første onsdagen i hver måned er vi på plass for å hjelp med juridiske spørsmål knyttet til kreft, som trygderettigheter, forsikringer, arbeidsrett, eller pasientskadeerstatning.
Temakafé er et uformelt møtested for både kreftpasienter, pårørende og etterlatte. Vi tar opp kreftrelaterte temaer og byr på ulike kulturelle innslag.
Kveldskafeen er for kreftrammede, pårørende og etterlatte i Etne og Vindafjord kommune. Vi tar opp kreftrelaterte temaer og byr på ulike kulturelle innslag.
Velkommen til Stafett for livet Odda 30.-31 august 2025.
DIG møteplass er vår server på Discord for deg som er mellom 13 og 25 år, som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står deg nær er død.
Kreftforeningens frivillige i Innlandet tilbyr følge/transport og noen å snakke med i Valdres, Gjøvikregionen og Hamarregionen.
Pasienter og pårørende kan få råd og tips fra en klinisk ernæringsfysiolog på Vardesenteret i Stavanger.
Hva gjør kreft med den som er syk, og hvordan påvirker diagnosen livet til alle rundt dem? Svarene på det er like ulike som menneskene som rammes. I podkasten K-ordet møter vi kjente norske mennesker som alle har sin helt egen krefterfaring, som pasient eller pårørende.
Hver onsdag kveld har Vardesenteret åpent mellom kl. 17.00-20.00.Er du på pasienthotellet? Er du opptatt på dagtid? Kom innom oss for en prat, for å lese avisa eller en kopp kaffe, eller bare for å få litt nye omgivelser.
Temakafeen er til for kreftrammede, pårørende og etterlatte.
Kreftkoordinatortjenesten er et lavterskeltilbud til deg som er direkte eller indirekte rammet av kreft.I Bergen kommune er vi 3 kreftkoordinatorer. Onsdager mellom kl. 09:30 og 14:00 vil dere kunne møte en av oss på Vardesenteret.
Temasamlingene er en tilbud for alle som er berørt av kreft og annen alvorlig sykdom, og som ønsker å treffe andre i lignende situasjon. Temasamlingene vil inneholde et foredrag med mulighet for erfaringsutveksling.
Dette er en møteplass for menn som har eller har hatt kreft. Vi utveksler erfaringer og lærer av hverandre. Innimellom gjør vi aktiviteter eller har et foredrag.
Vardetreff er et tilbud for deg som lever med alvorlig og uhelbredelig sykdom, i voksen alder (ca 30-65 år), uavhengig av diagnose. Målet med tilbudet er at gode samtaler, fysisk aktivitet og fellesskap med andre i liknende situasjon skal bidra til mestring og gode samtaler.
Kreftforeningen har i samarbeid med Kreftkoordinator og Temkafe på Øksnes etablert et eget treningstilbud for deg som har eller har hatt kreft, og som trenger hjelp til å komme i gang med trening.
Samtalegruppe for etterlatte som har mistet partner, ektefelle eller kjæreste.Gruppen holdes ettermiddager, og går over seks samlinger.
Temakafeen er en sosial møteplass for alle som er berørt av kreft; kreftrammede, pårørende og etterlatte, og som ønsker å treffe andre i lignende situasjon.
Kreft påvirker hele familien. Hos familieterapeuten på Vardesenteret kan familien komme sammen, eller man kan komme alene for å finne løsninger i en vanskelig situasjon. Krever avtale.
Fra etterlatt til etterlevende er et sorgkurs for dem som har mistet noen de er glad i. Målet er å gi støtte og verktøy for å utvikle en dypere forståelse av sorg, håndtere sorgreaksjoner og finne en meningsfull måte å takle den nye livssituasjonen på.
På temakafeen tar vi opp ulike temaer om kreft og det å leve med kreft. Høsten 2024 har vi åpent 6, september, 11, oktober, 8. november og 13. desember.
Du er velkommen til å bruke massasjestolen som står på Vardesenteret i Bergen
Pasienter og pårørende kan få råd og tips fra en klinisk ernæringsfysiolog på Vardesenteret Ålesund.
Første mandag i måneden kommer farmasøyt Ingeborg Ellingsund Christiansen til Vardesenteret.
Gratis fysisk trening i Lyngdal for personer i arbeidsfør alder som har eller har hatt kreft.
24.-25. mai 2025 samles vi for å vise vår støtte til alle som er rammet av kreft i et helt døgn.
Vi samles for å vise vår støtte til alle som er rammet av kreft i et helt døgn.
Vi samles for å vise vår støtte til alle som er rammet av kreft i et helt døgn. Vi håper du setter av datoen allerede nå.
Vi samles på Gjøvik gård for å vise vår støtte til alle som er rammet av kreft i et helt døgn. Vi håper du setter av datoen allerede nå.
Vi håper du blir med, så vi sammen kan hylle alle som er rammet av kreft denne helgen.
Vi samles på Spjelkavik IL sin stadion for å vise vår støtte til alle som er rammet av kreft i et helt døgn.
I et helt døgn skal vi vise vår støtte til alle som rammes av kreft, og vi håper du blir med.
6. og 7. september 2025 braker det på nytt løs med en fantastisk folkefest på Charlottenlund. Vi håper å se dere alle denne helga, og vi håper selvsagt på strålende løpevær. Meld på lag i linken under, og begynn å planlegge allerede nå. Sammen skal vi vise vår støtte til alle som er rammet av kreft i et helt døgn.
Vi gleder oss til å ta imot dere til ny Stafett for livet i Førde!
Alle som har eller har hatt en kreftdiagnose kan søke om kursopphold på Montebellosenteret. Enten alene eller sammen med en nær pårørende.
Pasienter og pårørende kan få tips og råd fra klinisk ernæringsfysiolog ved Vardesenteret Radiumhospitalet.
Ønsker du å snakke med en likeperson? På Vardesenteret kan vi sette deg i kontakt.
Lærings- og mestringskurs er et tilbud fra sykehuset for pasienter og pårørende. Det finnes en rekke ulike kurs, både knyttet til spesifikke diagnoser og til temaer som fatigue, seneffekter eller livet med kreft.
Kreftrehabiliteringssenteret er et tilbud til pasienter i yrkesaktiv alder (18-67 år) som er i behov av tverrfaglig rehabilitering etter kreftbehandling.
Gratis fysisk trening i Kristiansand for personer i arbeidsfør alder som har eller har hatt kreft.
Temakafé i samarbeid med Kreftforeningen, er et lavterskel-tilbud for kreftrammede.
En kreftkoordinator i kommunen kan bistå med å koordinere og tilrettelegge hverdagen for kreftsyke og pårørende på en best mulig måte. Her finner du oversikt over hvilke kommuner som har kreftkoordinator.
Vi samarbeider med 17 frivillige, selvstendige pasient- og likepersonsforeninger som representerer kreftrammede og pårørende. Foreningene har et bredt tilbud med samlinger, kurs og konferanser.
Treffpunkt - Gjøvik er satt på pause på grunn av få barn over lengre tid, men hvis du bor i Gjøvikområdet og ønsker at tilbudet starter igjen så ta gjerne kontakt på telefonnummeret nedenfor. Treffpunkt er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død.
Treffpunkt er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død. Vi ønsker nye og gamle barn velkommen.
Treffpunkt i Tromsø har en egen møteplass for ungdom mellom 13 og 18 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død.
Treffpunkt er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død.Nå starter vi endelig opp med Treffpunkt i Levanger. Vi har ledige plasser, så ta kontakt for å melde på barn.
Treffpunkt er for born og unge mellom 6 og 16 år som har alvorleg sjukdom i familien, eller som har opplevd at nokon som står dei nær, er død.
Treffpunkt er for born og unge mellom 6 og 16 år som har alvorleg sjukdom i familien, eller som har opplevd at nokon som står dei nær, er død. Tilbudet er eit samarbeid mellom Voss kommune og Kreftforeningen.
Smarttelefoner og nettbrett egner seg ikke for alle. Med KOMP blir det lettere å ha sosial kontakt med familie og venner når man ikke kommer seg ut.
Tema-/dialogkafé er et møtested for kreftpasienter og pårørende.
Fredagskafeen er til for alle som er berørte av kreft på hele Sunnmøre.
Temakafeen er for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tar opp kreftrelaterte temaer og byr på ulike kulturelle innslag.
Temakafeen er til for kreftramma, pårørande og etterlatne. Vi tar opp kreftrelaterte tema og byr på ulike kulturelle innslag.
Temakafeen er til for kreftpasientar, pårørande og etterlatne. Vi tek opp kreftrelaterte tema og byr på ulike kulturelle innslag.
Temakafeen er til for kreftramma, pårørande og etterlatne. Me tar opp kreftrelaterte tema og byr på ulike kulturelle innslag.
Temakafeen er til for kreftrammede, pårørende og etterlatte, og andre interesserte.
Turgruppen er til for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tilpasser turen slik at den passer for alle.
«Rusleren» er en turgruppe for kreftpasienter, pårørende og etterlatte. Turene går fra parkeringsplassen på Hoveodden.
Kafeen er til for kreftrammede, pårørende og etterlatte. På dagkaféen møtes vi for en kaffekopp, litt enkel servering og den gode praten.
I Kreftforeningens lokaler i Kristiansand kan du møte en jurist fra Kreftforeningens rettshjelp og få gratis juridisk rådgivning. Møt oss på onsdager i oddetallsuker.
Temakafeen er til for kreftramma, pårørande og etterlatne. Vi tek opp kreftrelaterte tema og byr på ulike kulturelle innslag.
Fysisk aktivitet er viktig både under og etter kreftbehandling. Delta på direktesendte treningsøkter med «Pusterommet live» eller følg treningsvideoer når det passer deg med «Pusterommet hjemme».
Distriktskontoret dekker fylkene Trøndelag og Møre og Romsdal. Her møter du et tverrfaglig team som kan gi veiledning til kreftrammede, pårørende og etterlatte.
På Vardesenteret på Radiumhospitalet kan du møte en jurist fra Kreftforeningens rettshjelp og få gratis juridisk rådgivning. Møt oss på onsdager.
På Vardesenteret i Bergen kan du møte en jurist fra Kreftforeningens rettshjelp og få gratis juridisk rådgivning. Møt oss onsdager i partallsuker på Haukeland Universitetssykehus i Bergen.
På Vardesenteret i Bodø kan du møte en jurist fra Kreftforeningens rettshjelp og få gratis juridisk rådgivning. Møt oss første onsdag i måneden på Nordlandssykehuset i Bodø.
På Vardesenteret UNN kan du møte en jurist fra Kreftforeningens rettshjelp og få gratis juridisk rådgivning. Du kan møte oss på en onsdag i måneden.
Pasienter og pårørende kan få råd og tips fra vår kliniske ernæringsfysiolog enten på Vardesenteret St. Olavs hospital eller en digital samtale.
Pasienter og pårørende kan få råd og tips fra en klinisk ernæringsfysiolog på Vardesenteret i Tromsø.
En times informasjonsmøte på Vardesenteret i Stavanger, for deg som skal ha strålebehandling og dine pårørende.
Treningsgruppen «Sjukt sprek» i regi av Ung Kreft er til for kreftrammede mellom 15 og 35 år.
Turgruppen er til for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi går tur hver onsdag fra Vardesenteret i Trondheim. Vi tilpasser turen slik at den passer for alle.
Et tilbud for barn og unge som er syke selv, eller har noen i nær familie som er syk. Barnas kreative verksted er for en periode flyttet til Prinsens gate 32.
Hva som er bra å spise for deg, avhenger av situasjonen du befinner deg i. Noen med kreft kan fokusere på å spise sunt og variert. For andre er det langt viktigere å få i seg nok energi og unngå vekttap.
Sammen med Øisteins blyant og Barnekreftforeningen har vi laget filmer og aktivitetshefter for barn i alderen 5 til 9 år.
Vi sender webinar live fra Kreftforeningens Vitensenter jevnlig. De aller fleste webinarene kan du også se i opptak senere.
Gratis fysisk trening i Arendal for personer i arbeidsfør alder som har eller har hatt kreft.
Velkommen til en ny møtearena for unge voksne kreftrammede i Kristiansund kommune
Bli med på en time full av bevegelsesglede med Gro, i regi av Vardesenteret i Bodø. Tilbudet er for alle som har, eller har hatt, kreft.
Aktiviteket på Radiumhospitalet er et kreativt aktivitetstilbud til deg som er pasient eller pårørende
Velkommen til gruppetimer med Mediyoga sammen med oss på Pusterommet St. Olavs.
Er du usikker på hvordan du kan være fysisk aktiv og om det er noen hensyn du bør ta? Våre fysioterapeuter kan gi deg kyndig veiledning og hjelpe deg med motivasjonen.
Våre helsefaglige rådgivere kan gi råd og veiledning i hvordan håndtere en krevende livssituasjon som kreftrammet.
Som gjest på Vardesenteret i Bodø har du mulighet for å spille golf gratis på en av landets vakreste golfbaner.
I samarbeid med Øisteins blyant og Barnekreftforeningen har vi laget kurs for tweens om hvordan du tegner en tegneserie. Tweens er dere som er «in-between» barn og ungdom, fra 9 til 12 år.
Treffpunkt Fredrikstad er for barn og unge mellom 6 og 18 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død.
Kreftkoordinatorene i Trondheim, Malvik og Orkdalsregionen kommer til Vardesenteret i Trondheim på angitte tidspunkter.
Du er velkommen til å bruke massasjestolen som står i avspenningsrommet på Vardesenteret i Trondheim.
Kursene er et tilbud fra sykehuset og ledes av Lærings- og mestringssenteret på St. Olavs hospital. Du kan delta på en rekke ulike kurs.
På Pusterommet St. Olavs hospital har vi flere gruppetreningstilbud for deg som er nybegynner og for deg som er mer erfaren.
På Pusterommet St. Olavs hospital har kreftrammede muligheten til å få tilrettelagt og individuelt treningsprogram.
Gratis trening for deg som ønsker å komme i gang med fysisk aktivitet under eller etter kreftsykdom. Treningene arrangeres av frisklivsentralene i bydel Frogner og Sagene og ved Bøler treffsenter i bydel Østensjø.
Kreftkafeen er et tilbud for kreftrammede og pårørende i Molde og omegn.
For deg som ønsker å komme i gang med trening under/etter kreftbehandling, bosatt i Nesodden kommune.
Nesodden kommune har et ambulerende team med fokus på helhetlig omsorg for deg og dine nærmeste. Tilbudet er både til deg som er kurativ og uhelbredelig syk. Du trenger ikke henvisning fra lege for å ta kontakt. Tjenesten er gratis.
Temakafé kveld – Sammen for livet – er et sosialt og uformelt møtested for alle som har eller har hatt kreft eller er berørt av kreft.
Ønsker du å snakke med en likeperson? På Senter for kreftbehandling i Kristiansand kan du møte likepersoner mandager og torsdager. Velkommen til å ta kontakt!
Lær å leve med endringer som følge av kreft. Søk plass på rehabiliteringssenter - i flotte omgivelser
Kreftkoordinator i Stavanger kommune, Hilde Aasheim, er tilstede på Vardesenteret siste mandag hver måned fra kl. 11.45-13.45. Se datoer i teksten under.
Se oversikt over digitale tilbud som du kan ha nytte av uansett hvor du befinner deg.
Temakafeen er et sosialt treff for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tar opp ulike temaer om kreft og det å leve med kreft, i tillegg til ukentlig trening med fysioterapeut. Kom innom for en kaffe, og en hyggelig samtale med noen som er eller har vært igjennom noe av det samme som deg.