Bli medlem nå, så spanderer vi medlemskapet for 2021

Tenk om et medlemskap er svaret på kreftgåten? Som medlem støtter du kreftforskning samtidig som du gir kreftsaken en sterkere stemme. Ditt bidrag er livsviktig for at flere skal overleve, få best mulig behandling og leve gode liv både med og etter kreft.

Å være medlem koster kun 360 kroner i året – 195 kroner om du er pensjonist eller student. Melder du deg inn i dag, har du betalt kontingenten frem til 31. desember 2021.

Bli medlem

360 kr.
Velg betalingsmetode
Personlig informasjon

Total sum: 360 kr.

Det koster kun 360 kroner i året å være medlem – 195 kroner om du er pensjonist eller student. Medlemskontingenten betales i begynnelsen av hvert år, og medlemskapet løper til du sier det opp.

Melder du deg inn i dag, har du betalt kontingenten frem til 31. desember 2021. Du vil altså ikke få en ny faktura i begynnelsen av 2021, men først i 2022.

Som medlem gir du et viktig bidrag til vårt arbeid, og du får Kreftforeningens magasin, Felles krefter, i postkassen to ganger i året.

Kreftforskning gjør det mulig

Kreftforskning er ikke bare mikroskop og hvite frakker, det er overlevelse. Derfor er Kreftforeningen en av de største støttespillerne til kreftforskning. I dag overlever 3 av 4 kreft. Det er dobbelt så mange som for 50 år siden.

For Vidar og Kaja kan livet gå videre. De er kreftfire. Som medlem gir du et viktig bidrag i jakten på fremtidens kreftbehandling – slik at kreftforskning kan gjøre det mulig for enda flere. Sammen skaper vi håp og resultater.

Jo flere vi er, jo mer kan vi få til

Vi er et talerør for mennesker som rammes av kreft og står bak mange store løft på kreftområdet. Nå kjemper vi blant annet for raskere tilgang til nye medisiner. Med tusenvis av medlemmer i ryggen får vi til mye, men vi er ikke i mål. Som medlem gir du oss en enda sterkere stemme.

Felles krefter

Vårt magasin, Felles krefter, sendes til alle medlemmer to ganger i året. Her kan du lese spennende saker om kreftforskning, forebygging, vårt politiske arbeid, samt historier om mennesker som rammes av kreft. 

Bli medlem

360 kr.
Velg betalingsmetode
Personlig informasjon

Total sum: 360 kr.

Var dette nyttig?