Temakafé for kreftpasienter og pårørende i Indre Østfold

Temakafeen er til for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tar opp ulike temaer om kreft og det å leve med kreft. Kom innom for en kaffe og en hyggelig samtale med noen som er eller har vært gjennom det samme som deg.

Program høst 2023

  • Mandag 28. august kl. 12.30-14.30: «Kreftkompasset – Å leve er mer enn å overleve» v/Eline Heltorp i Kreftkompasset. I 2015 ble livet til Eline endret drastisk; som nybakt tvillingmamma fikk hun brystkreft. En av hennes hjertesaker er å øke kunnskap, forståelse, normalisere og inspirere andre i lignende situasjon.
  • Mandag 18. september kl. 18.00-20.00: «Ingenmannsland – for oss som ikke døde, som ikke lenger er syke, men heller ikke blir friske?» v/Håvard Aagesen, rådgiver, skribent, taleskriver og bokforfatter kommer og forteller med humor og ærlighet om sin egen kreftsykdom, og hvordan han har funnet frem til ny hverdag. MERK TIDEN DENNE DAGEN!
  • Mandag 16. oktober kl. 12.30-14.30​ «Polynevropati, nervesmerter – hva kan jeg gjøre selv?»  Mange som har blitt behandlet for kreft opplever nervesmerter i føttene/hendene. Dagmar Moseby, kreftkoordinator og Spesialist i onkologisk fysioterapi, forklarer hva polynevropati er og har noen tips om hva du kan gjøre.
  • Mandag 4. desember kl. 12.30-14.30: mer informasjon kommer

Sted

Kommunestyresalen, Indre Østfold Rådhus, Rådhusgata 22, Askim. Tilbudet er gratis. Ingen påmelding

Kontakt

For mer informasjon eller spørsmål:

Heidi Harefallet Slupstad, kreftkoordinator i Indre Østfold kommune, telefon 96 94 90 68, e-post: heidi.harefallet.slupstad@io.kommune.no eller Dagmar Moseby, telefon 47 45 56 47, e-post: dagmar.moseby@io.kommune.no

Har du lyst til å bidra? Ta gjerne kontakt.