Temakafé for kreftpasienter og pårørende på Jæren

Temakafeen er for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tar opp kreftrelaterte temaer og byr på ulike kulturelle innslag.

Tilberedelser til lunsj.
Foto: Finn Bjurvoll Hansen

Kom innom for en kopp kaffe og en matbit – og hyggelig samtale med andre som har erfaringer med kreft. Temakafeen drives av Kreftforeningens frivillige, og du er varmt velkommen.

Tilbudet er gratis, det er bare å komme, vi krever ingen påmelding.

Program for våren 2023

15. februar kl. 18-20. Kreftomsorg og livsmestring for kreftrammede. Vi får besøk av rådgivere fra Kreftforeningen som vil informere om ulike tilbud.

26. april kl. 18-20. Gi meg en klovn mens jeg lever! En forestilling av og med Gunn Inger Aareskjold.

Gunn Inger er utdannet dramalærer og har skrevet en antiflink, fandenivoldsk fortelling, fylt med galskap og skeive tanker om en sykdom som de fleste har et forhold til. På scenen bobler hun over av livskraft. Med stor selvironi og glimt i øyet lirer hun av seg treffende betraktninger, som er dypt inspirerende for publikum, uansett hva man står i.

Som én publikummer sier:” Denne forestillingen burde vært på blå resept!” Hun forteller levende om sin tid som pasient, saftige og rampete historier som også er såre og vonde.

Foto: Lars Løberg Andersen

7. juni kl. 18-20. Fysisk aktivitet og trening i forbindelse med kreft ved fysioterapeut Frode Skretting fra Nærbø Fysikalske Institutt.

Følg på Facebook

Følg Temakafé Jæren på Facebook

Sted

Røde Kors-huset, Nærbøgata 23, Nærbø

Kontakt for mer informasjon

Anne Sofie Grønn

Kreftforeningen

anne.sofie.gronn@kreftforeningen.no97 77 90 29