Kreftkafeen i Molde

Kreftkafeen er et tilbud for kreftrammede og pårørende i Molde og omegn.

På Kreftkafeen treffer du andre i samme situasjon som deg. Du kan komme enten du selv har eller har hatt kreft, eller om du er pårørende.

Kreftkoordinator i Molde og ansatt ved Boots apotek er til stede hver gang og kan komme med faglige råd. Representanter for lokale pasientforeninger er også til stede og kan tilby samtale om din situasjon. Du kan velge om du vil snakke om sykdommen eller å snakke om helt andre ting!
Vi tilbyr noen form for undervisning.

Be om å bli medlem i Facebook-gruppa Kreftkafeen i Molde, der legger vi ut informasjon om Kreftkafeen og deler nyheter innen kreftområdet. Det kommer også på «Det skjer» i Romsdals Budstikke.

Vi holder til i Sanitetshuset i Bjørnstjerne Bjørnsonveg i Molde første onsdag i hver måned. 

Program for høsten 2023:

  • Onsdag 6. september. Fysioterapeut Solfrid Holbø fra Sykehuset i Molde kommer og snakker om fysisk aktivitet etter kreftsykdom.
  • Onsdag 4. oktober: Anne Rygg Lindseth kommer og snakker om å leve med fatigue. Hun forteller sin egen historie og deler erfaringer med oss som vi kan ta med oss videre.
  • Onsdag 1. november: Vi har smoothiekurs! Liv (kreftkoordinator) og Kathrine (Boots apotek) vil demonstrere bruk av næringspulver og næringsdrikker i smoothie. Det blir anledning å smake og å prøve selv.
  • Onsdag 6. desember:  Juleavslutning med god mat og underholdning. Påmelding.

Tid

Vi møtes hver første onsdag i måneden kl. 13.00-15.00.

Sted

Molde Sanitetforening, Bjørnstjerne Bjørnsonsveg 12, Molde

Kontakt

Har du spørsmål eller lurer du på noe, ta kontakt:

Liv Skjørsæter

Kreftkoordinator i Molde

liv.skjorsaeter.johansen@molde.kommune.no41 49 98 50