Temakafé for kreftpasienter og pårørende i Strand

Temakafeen er for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tar opp kreftrelaterte temaer og byr på ulike kulturelle innslag.

En mann ved et bord snakker og gestikulerer.
Foto: Finn Bjurvoll Hansen

Kom innom for en kopp kaffe og en matbit – og hyggelig samtale med andre som har erfaringer med kreft. Tilbudet er gratis, og det er ingen påmelding.

Temakafeen drives av Kreftforeningens frivillige. Du er varmt velkommen!

Program våren 2023

21. februar kl. 18 – 20. Kreftomsorg og livsmestring for kreftrammede. Vi får besøk av rådgivere fra Kreftforeningen, samt lokale ressurspersoner. (arrangementet oppdateres)

25. april kl. 18 – 20. Gi meg en klovn mens jeg lever. Forestilling av og med Gunn Inger Aareskjold. Denne forestillingen spilles i auditoriet på Strand videregående skole, Ryfylkevegen 1914, Tau.

Gunn Inger er utdannet musikalartist og dramalærer og har skrevet en antiflink, fandenivoldsk fortelling, fylt med galskap og skeive tanker om en sykdom som de fleste har et forhold til. På scenen bobler hun over av livskraft. Med stor selvironi og glimt i øyet lirer hun av seg treffende betraktninger, som er dypt inspirerende for publikum, uansett hva man står i.

Som én publikummer sier:” Denne forestillingen burde vært på blå resept!” Hun forteller levende om sin tid som pasient, saftige og rampete historier som også er såre og vonde.

Foto: Lars Løberg Andersen

Ingen påmelding. Alle er velkommen!

Sted

25.4. auditoriet Strand videregående skole, Tau

ellers:

Sanitetsforeningens lokaler, Direktør Sæthersgate 17, Jørpeland

Kontakt

Anne Sofie Grønn

Kreftforeningen

anne.sofie.gronn@kreftforeningen.no97 77 90 29