Temakafé kveld i Mandal – Sammen for livet – for kreftpasienter, pårørende og etterlatte

Temakafé kveld – Sammen for livet – er et sosialt og uformelt møtested for alle som har eller har hatt kreft eller er berørt av kreft.

Sammen for livet er et lavterskeltilbud som foregår på kveldstid slik at det skal passe for alle, også yngre som er berørt av kreft og kreftrammede som er i jobb. På Sammen for livet treffer du mennesker som har gått eller går igjennom noe av det samme som deg. Tilbudet drives av Kreftforeningens frivillige som selv har savnet et tilbud på kveldstid, og som ønsker å legge til rette for at andre kan finne støtte i å komme sammen.

Sammen for livet skjer annenhver tirsdag på skolehuset på Frøyslandsmoen i Mandal. Noen ganger vil det være faglig eller kulturelt program, men like viktig er den uformelle samtalen. Tilbudet er gratis og krever ikke påmelding. Stikk innom for en kaffe og hyggelig treff. Du er velkommen!

Program:

  • 17. oktober: Åpning av temakafeen Sammen for livet. Ordføreren kommer og klipper snor. Kreftkoordinator Kirsti Margrethe Mushom Friis i Lindesnes kommune og Kreftforeningens distriktsleder Geir O. Wehus er også til stede. Åpningen markeres med kake, kaffe, te, brus og kakao.
  • 31. oktober: Spillkveld
  • 14. november: Perling av Fuck cancer-armbånd til inntekt for Kreftforeningen og Ung kreft
  • 28. november: Juleverksted med kransebinding

Tid:

Annenhver tirsdag kl. 1830-2100

Sted:

Skolehuset på Frøyslandsmoen, Daleveien 40, 4517 Mandal

Kontakt:

  • Anja Hagen, frivillig gruppeleder, telefon 91 99 83 37
  • Jørn Stigen, frivillig gruppeleder, telefon 95 24 71 78

Hanne Borgen Ottersen

Kreftforeningen

hanne.borgen.ottersen@kreftforeningen.no97 13 17 46