![](https://kreftforeningen.no/content/uploads/2020/03/Kikerter-Foto-Sara-Johannsen-e1602142595172-1024x576.jpg)
![Piktogram av klokke](https://kreftforeningen.no/content/uploads/2020/10/klokke-330.jpg)
40 min
![Piktogram av kokkelue](https://kreftforeningen.no/content/uploads/2020/10/kokkelue-330.jpg)
Enkel
![Piktogram av serveringsfat](https://kreftforeningen.no/content/uploads/2020/10/servering-330.jpg)
–
Ingredienser
- 1 boks hermetiske kikerter
- 1 ss olivenolje
- ½ ss paprikapulver
- ½ ss spisskummen
- ½ ts kajennepepper
- ½ ts salt
- ½ ts pepper
Slik gjør du
- Skyll kikertene i et dørslag og tørk dem med tørkepapir.
- Bland olje med krydder i en bolle.
- Ha kikertene i bollen med oljeblandingen og rør sammen.
- Legg bakepapir i en langpanne og fordel kikertene utover.
- Stekes midt i ovnen på 180 °C i 40 minutter.
Avkjøl på benken. Oppbevares i lufttett boks eller glass så de ikke blir myke.
Sunt kosthold ved kreft
Oppskrifter for kreftpasienter som har normalt god matlyst.