Vardesenteret i Stavanger

Vardesenteret på Stavanger Universitetssykehus er et tilbud for alle som rammes av kreft. Her kan du ta en pause, utveksle erfaringer og få råd og hjelp.

Åpningstider og tilbud

Mandag til torsdag: kl. 10-14
Fredag: kl. 10-12

Likepersoner er tilstede mandag, tirsdag og torsdag
kl. 10-14.

Kreftkoordinator fra Stavanger kommune er på Vardesenteret siste mandag i måneden, fra 1145 til 1345.

COVID 19: Aktiviteten på senteret vurderes av sykehuset og Kreftforeningen etter råd fra Folkehelseinstituttet. Vi følger selvsagt smittervernsreglene og justerer tilbud løpende.

Her finner du oss

Vardesenteret i Stavanger
Stavanger Universitetssykehus
Jan Johnsens gate 6, Stavanger
Se kart (google) 

Vardesenteret ligger i bygg C, Internatbygget. Går du gjennom hovedinngangen på sykehuset, så følger gul merking i gulvet. Du passerer kantinen og går ut av bygget cirka 100 meter (til høyre) rett frem.

Kontakt oss

Vardesenteret i Stavanger

Stavanger Univeristetssykehus

vardesenteret@sus.no51 51 29 90

Mariette Abrahamsson

Senterkoordinator

linda.mariette.abrahamsson@sus.no

Disse møter du

På Vardesenteret møter du mennesker med spesialkompetanse som kan hjelpe deg når du trenger det og frivillige som tar deg godt i mot. Stikk innom når det passer og bli så lenge du vil, uansett om du er pårørende, etterlatt, nåværende eller tidligere kreftpasient.

Mariette Abrahamsson
Senterkoordinator

Min viktigste jobb er å gjøre Vardesenteret til et trygt og godt sted å være. Oppgavene spenner fra å ta en kaffe til å sørge for gode tilbud både av formell og uformell karakter. Et besøk på Vardesenteret skal gi påfyll.

Tonje Nesvik Hustoft
Klinisk ernæringsfysiolog

Jeg er opptatt av at mat og kosthold ikke skal være vanskelig, og å bevare matgledens verdi. Jeg ønsker å bidra til å navigere i jungelen av kostråd og unngå unødvendige restriksjoner. Oppklare, veilede og tilpasse er stikkord i min jobb.

Lisbeth Davidsen
Fysioterapeut på Pusterommet

Jeg synes det er kjekt å kunne få bidra til økt aktivitet mog treningsglede. Da er det viktig med god og oppdatert veiledning til aktivitet og trening, samt å skape mestringsfølelse i forbindelse med bevegelse i hverdagen. Vi har både individuell trening og trening i grupper.

Berthine Tangeland
Fysioterapeut på Pusterommet

Vi gir individuell veiledning i forhold til trening, slik at du kan få hjelp til å trene på egenhånd eller i grupper. Vi ønsker å være til inspirasjon, slik at du kan kjenne en
trygghet ved å trene gjennom kreftbehandlingen og i tiden etterpå.

Tilbud og aktiviteter

Vardesenteret er et friareal for alle som rammes av kreft. Du kan slappe av i eget selskap når du vil det, dele erfaringer eller få råd og hjelp i situasjonen du står i.

Var dette nyttig?