Holmenkollstafetten

Er en fin aktivitet for å inspirere mange til å trene regelmessig, og til å gjøre noen helsefremmende endringer i livsstilen. Derfor har vi sammen med Backe og Gjensidige opprettet egne klasser for bygg- og finansbransjen.

Påmelding til Holmenkollstafetten 4.mai 2024

Meld på laget ditt og løp for Kreftforeningen i en av våre klasser. Vinnerlaget i puljene «Byggebransjen» og «Finansbransjen» får en pokal som synliggjør bransjenes sprekeste bedrift!

A1/A2-B Byggebransjen for Kreftforeningen

A1/A2-C Finansbransjen for Kreftforeningen

*Støtten til Kreftforeningen på 3 000 kroner per lag kommer i tillegg til startkontingent.

Praktisk informasjon

Når dere henter ut startnumrene vil det ligge vedlagt «jeg løper for Kreftforeningen» klistremerker som kan festes på egne trøyer. Klistremerkene er et fint symbol på deres støtte til saken. Lagleder har ansvar for å dele de ut til alle løperne. For mer informasjon om Holmenkollstafetten, les mer på holmenkollstafetten.no.

Vinnerlagene

Gratulerer til vinnerlagene og deres innsats. Ikke bare satte dere rekorder, men samlet også inn penger til livsviktig forskning. Tusen takk for det!

Samarbeidspartnere

Bygg- og finansbransjen har egne puljer i Holmenkollstafetten. Målet er å få flest mulig lag innen bygg, anlegg, eiendom, bank og finans til å løpe for en viktig sak. Det viktigste er ikke å vinne, men å delta. Alle former for fysisk aktivitet kan bidra til å forebygge kreft. 

Backe AS

Siden 2013 har vi hatt et samarbeid med Backe og opprettet puljen «Byggebransjen for Kreftforeningen». 

– Byggebransjen er overrepresentert i kreftstatistikken. Hvis Holmenkollstafetten kan føre til at flere kommer seg opp av sofaen, er det et godt steg på veien for å få folk til å trene litt mer, sier konsernsjef Eirik Gjelsvik i Backe AS. 

Gjensidige AS

Samarbeidet ble opprettet i 2019 hvor vi etablerte en ny pulje «Finansbransjen for Kreftforeningen».

Logoen til Tjalve

Tjvale IL

Er en av landets eldste friidrettsklubber og arrangør av Holmenkollstafetten i Oslo. Stafetten holdes årlig i mai med mange tusen besøkende.

– Vi håper at deltakelse kan inspirere mange til å trene regelmessig, og til å gjøre noen helsefremmende endringer i livsstilen. Samtidig som det er en fin arena der veldig mange møtes til en inkluderende og fin aktivitet.

Var dette nyttig?