Holmenkollstafetten

Sammen med våre samarbeidspartnere Gjensidige og Backe AS, har vi opprettet egne puljer hvor finans- og byggebransjen kan løpe Holmenkollstafetten for kreftsaken.

En gruppe løper Holmenkollstafetten
Holmenkollstafetten 5. mai 2018.

Håpet er at deltakelsen kan inspirere mange til å trene regelmessig, og til å gjøre noen helsefremmende endringer i livsstilen. Vinnerlaget i puljene «Byggebransjen for Kreftforeningen» og «Finansbransjen for Kreftforeningen» får en pokal som synliggjør bransjenes sprekeste bedrift! 

Holmenkollstafetten 2023

13. mai 2023 er det endelig Holmenkollstafett igjen.

Mer informasjon om Holmenkollstafetten.

Påmelding til Holmenkollstafetten.

Finansbransjen for Kreftforeningen

I 2019 startet vi sammen med Gjensidige en ny pulje – «Finansbransjen for Kreftforeningen». Målet er å få flest mulig lag innen bank og finans til å løpe for en viktig sak. Det viktigste er ikke å vinne, men å delta, fordi alle former for fysisk aktivitet kan bidra til å forebygge kreft. 

Byggebransjen for Kreftforeningen

Vi har samarbeidet lenge med Backe AS med puljen «Byggebransjen for Kreftforeningen». 

– Byggebransjen er overrepresentert i kreftstatistikken. Hvis Holmenkollstafetten kan føre til at flere kommer seg opp av sofaen, er det det et godt steg på veien for å få folk til å trene litt mer, sier konsernsjef Eirik Gjelsvik i Backe AS. 

Påmelding

For å løpe for oss i en av våre puljer må du velge en av følgende klasser:

  • A1-B Byggebransjen for Kreftforeningen
  • A2-B Byggebransjen for Kreftforeningen
  • A1-C Finansbransjen for Kreftforeningen
  • A2-C Finansbransjen for Kreftforeningen

Ønsker laget å løpe for oss, men i en annen klasse kan dere melde dere på denne klassen samt sende en parallell påmelding til oss på bedrift@kreftforeningen.no eller telefon 21 49 49 21, så hjelper vi deg.

Praktisk informasjon

Ved utdelingen av startnumre vil det ligge vedlagt klistremerker til løpetrøyer med Kreftforeningens logo, som brukes under løpet som symbol på støtten. Lagleder har ansvar for å dele ut klistremerke til alle løperne.

Bli klar til Holmenkollstafetten

Det er ikke så mye som skal til for at en person som ikke trener aktivt klarer å gjennomføre en etappe i Holmenkollstafetten – med brukbar tid. Dørstokkmila er definitivt lengst og tyngst, men så snart den er unnagjort er man i gang. Noen tips:

  • Sett av en time i din kalender to til tre ganger i uken.
  • Start rolig. Gå en tur, men fort nok til at du kjenner pulsen øke. Legg inn noen motbakker etterhvert som formen stiger. 
  • Øk intensiteten gradvis. Etter et par uker kan du veksle mellom å løpe litt og gå litt. 
  • Start en treningsgruppe på arbeidsplassen.

Vips! Etter en måned klarer man å løpe de fleste etappene i Holmenkollstafetten – og man har gjort en kjempeinnsats for egen helse! 

*Støtten til Kreftforeningen på 3 000 kroner per lag kommer i tillegg til startkontingent.

Var dette nyttig?