Treffpunkt – møteplass for barn og unge i Alta

Treffpunkt er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død. Vi ønsker nye og gamle barn velkommen.

Foto: Ole Martin Wold

På grunn av stor usikkerhet rundt covid-tiltak og stadige endringer klarer vi ikke oppdatere nettsiden så ofte som vi ønsker med korrekt informasjon. Ta kontakt med oss om du har spørsmål.

Vil du bli frivillig? Treffpunkt Alta søker etter nye frivillige. Ta kontakt med marie.knutsen@kreftforeningen.no (tlf. 48 24 61 51) for mer info.

På Treffpunkt møtes barn som er i liknende situasjoner – som kan skjønne følelser som skyld, angst og uro, sinne og irritasjon, som selv kanskje har hodepine eller vondt i magen. Her treffer de trygge voksne som har tid til å lytte, leke og dele.

Samtale er sentralt på alle Treffpunkt, men praten skjer på barnas premisser. På alle Treffpunkt er det lek, spill og aktiviteter. 

Treffpunkt finner sted én til to kvelder i måneden og varer normalt i to timer. Treffpunkt blir ledet av voksne med erfaring fra arbeid med barn og unge. De har taushetsplikt og har levert politiattest.

Det er gratis å delta på Treffpunkt, men man må melde seg på.

Tid

Klokken 17:00-19:00

Sted

Sted: Varierer. Oppmøte og Sted opplyses ved påmelding.

I 2022: 1. februar // 1. mars // 22. mars // 19. april // 10. mai // 31. mai

Kontakt og påmelding