Ønsket seg en gave til Kreftforeningen i bryllupsgave

Da Julie og Sigve skulle gifte seg, ba de gjestene om en gave til Kreftforeningen – det føles fint å gi litt ekstra når vi får litt ekstra, sier de.

Bilde av Julie og Sigve
Foto: Johanne Holm Pedersen

Julie Westrheim og Sigve Heldal bor i Bergen sammen med sine barn. Etter å ha vært forlovet i seks år, bestemte de seg for å gifte seg i oktober 2021.

Familien hardt rammet av kreft

Slett ikke alle fikk være med på feiringen. Både Julie og Sigves familier er hardt rammet av kreft.

– Begge mine foreldre, i tillegg til Julies far, har gått bort som følge av kreft. At våre gjester fikk gi en gave til Kreftforeningen, ble på en måte en heder til de som ikke fikk være med på en veldig viktig dag for oss, sier Sigve.

Hadde alt vi trengte

Kort tid etter at bryllupsinvitasjonene ble sendt ut, fikk de spørsmål om hva de ønsket seg. – Vi tenkte mye på hva vi kunne ønske oss, men kom frem til at vi hadde det vi trengte. Det er ikke lett for folk å finne passende gaver, så en gave til Kreftforeningen var en god løsning både for oss og for gjestene, sier Julie.

Sigve og Julie synes det var fint å gi litt ekstra på en dag der de fikk litt ekstra. Det kom inn en god sum med penger og folk synes det var veldig enkelt å gi på kreftforeningens hjemmeside.

– Det var ekstra stas å få et pent takkekort fra Kreftforeningen med en liste over alle giverne og totalsummen som var gitt, sier ekteparet.

Var dette nyttig?