En gave til Kreftforeningen vil bidra til at hverdagen blir bedre for mennesker som er rammet av kreft. På den måten blir både feiringen og gaven en del av noe større, som mange får glede av.

Kreftforeningen sender et fint gratulasjonsbrev til den/de som skal feires med alle navn på givere og totalsum på alle gaver.

Har du spørsmål om gratulasjonsgaver, kan du ringe 21 49 49 21 eller sende mail til gratulasjonsgaver@kreftforeningen.no 

Vi oppfordrer til å ikke sende sensitive personopplysninger (f. eks. sykdomsinformasjon) på denne e-posten. Det gjelder både opplysninger om deg selv og andre. Ta gjerne kontakt med Kreftlinjen om du ønsker råd og veiledning fra fagfolk.

 

Andre måter å gi en gratulasjonsgave:

Nettbank

Bruk kontonummer 5005.05.11011. Må merkes med navn, adresse og anledning på den/de som skal feires. Hvis gaven er fra andre enn bare kontoeier må du skrive det også.

Innsamling under feiringen

Mange har en innsamling under selve feiringen. Da kan pengene settes inn på konto 5005.05.11011. Merk beløpet med anledning, samt navn og adresse på den som feires, så vi får sendt et gratulasjonsbrev med navn og totalbeløp på de som har gitt en gave.

Skattefradrag for gave

Slik bruker vi pengene

Var denne siden nyttig?