Kreftsakens vinterleker – opplev magiske øyeblikk, mestring og lek!

Kreftforeningen og Montebellosenteret inviterer deg som har eller har hatt kreft og dine pårørende til en opplevelsesrik helg med vinteraktiviteter på Sjusjøen – helt gratis!

Målet er at du skal kjenne både på mestringsfølelse, glede og motivasjon som du kan ta med hjem og bruke i hverdagen.

Dato for 2023 kommer.

Aktiviteter

 Vi har et bredt utvalg av morsomme aktiviteter som skileik, skiskyting og slalåm. Aktivitetene passer for alle, både store og små. Kanskje får du prøvd en aktivitet som du kan gjøre mer av på egenhånd?  Kanskje du får prøvd noe du lenge har hatt lyst til, men ikke helt turt?

Laget av Baardseth Media

Vi trenger frivillige!

Ønsker du å være med på Kreftsakens Vinterleker som frivillig?  
Vi trenger mennesker med ulik bakgrunn og kompetanse til både små og store oppgaver, både før og under vinterlekene. Du må være over 18 år for å være frivillig.

Her får du muligheten til å være med å skape en minnerik dag for kreftpasienter og pårørende, sammen med en stor gruppe andre frivillige du kan bli kjent med og som jobber for det samme som deg.

Vi håper vi kan bidra til at deltakerne får så mange gode minner og mye magi, at sykdom får være sykdom, mens minnene og magien gir håp og tonnevis med styrke.

– Caroline Lene, 13 år og mamma Susanne Lenes fra  Enebakk , frivillige i Kreftsakens vinterleker

Slik bor du

Som deltaker bor du på Sjusjøen Natrudstilen  hytteområde i hytter eller leiligheter, som vi leier gjennom Sjusjøen Hytteservice. Du må regne med å dele leilighet eller hytte med andre deltakere. Alle praktiske spørsmål om hyttene rettes til Sjusjøen Hytteservice.

Kontakt oss

Har du spørsmål, hører vi gjerne fra deg. Du kan ta kontakt med oss på e-post eller på telefon.

Telefon: 21 49 49 21

Tusen takk til våre støttespillere og samarbeidspartnere!


Verdi Reklame AS
Ringsaker Almenning
COOP
SWIX
CraftVar dette nyttig?