Kreftsakens vinterleker

Velkommen til Kreftsakens vinterleker
5.–7. april 2024!

Kreftsakens vinterleker er for deg som har eller har hatt kreft og dine pårørende. Vi byr på en opplevelsesrik helg med morsomme vinteraktiviteter, hvor dere kan oppleve magiske øyeblikk, mestring og lek!

Målet med helgen er å skape mestringsfølelse, glede og motivasjon som du kan ta med hjem og bruke i hverdagen.

Håper vi sees!

Aktivitetene

Under vinterlekene kan du velge med mange ulike aktiviteter. Du kan prøve skiskyting, alpint, hopp,  trugetur, snowboard og skilek. Er du helt ny på langrenn? Bli med på skikurs med tidligere langrennstjerne Hilde Gjermundshaug Pedersen!

Kreftsakens vinterleker førte oss tettere sammen

Da gründer Tonje Elshaug fikk kreft i 2016 ble livet snudd på hodet for hele familien. Det var skikkelig tøft. Etter en tung tid med behandling, korona og bedrifter som gikk dukken, ga Kreftsakens vinterleker familien akkurat det de trengte: Tid til hverandre og gjøre noe morsomt sammen.

Kontakt oss

Har du spørsmål, hører vi gjerne fra deg. Du kan ta kontakt med oss på e-post eller på telefon: 21 49 49 21

Bli frivillig i Kreftsakens vinterleker

Kan du tenke deg å være frivillig undre vinterlekene? Vi trenger frivillige til mange forskjellige oppgaver, som for eksempel skiskyting, langrenn, hopp, hesteskokasting og rebus. Andre oppgaver kan være å stå på matstasjoner, være veiviser eller å være tilstede for å hjelpe deltagerne. Som frivillig får du mat under oppdraget, men reise og overnatting må dekkes selv. Klikk på lenken under og vi tar kontakt med deg!

Laget av Baardseth Media

Tusen takk til våre støttespillere og samarbeidspartnere!

Logo til Radium Hospitalets Legater
Logo til Visit Sjusjøen
Coop lift skittlogo.
Logoen til Sparebankstiftelsen DNB
Logoen for den stolte hane et godt vag.

Var dette nyttig?