Temakafé for kreftpasienter og pårørende på Gjøvik

Temakafeen er til for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tar opp kreftrelaterte temaer og byr på ulike kulturelle innslag.

Foto: Ole Martin Wold

Kom innom for en kopp kaffe og en matbit – og hyggelig samtale med andre som har erfaringer med kreft. Tilbudet er gratis, og det er ingen påmelding.

Temakafeen drives av Kreftforeningens frivillige, og du er varmt velkommen.

Bli med i Facebook-gruppen til Temakafé Gjøvik

Program 2023:

16. januar: Sorg ved prest Dagfinn Follerås. Denne kvelden kommer Follerås for å snakke om sorg før og etter døden.

20. februar: Parykk og hårpleie ved kreft ved Øystein fra Kleppe Frisør. Denne kvelden får vi vite mer om søknadsprosess for å få parykk. Han vil også snakke om hvordan stelle parykk og hårpleie under og etter kreft. Her vil du få mange nyttige råd, både for han og henne.

20. mars: Rettigheter og råd ved kreft ved Karin Hammer, kreftkoordinator i Gjøvik kommune. Karin kan også svare på andre spørsmål fra gjestene på Temakaféen.

17. april: Bli kjent med Montebellosenteret. Denne kvelden vil du få vite mer om søknadsprosess, og de ulike tilbudene de har for både kreftsyke og pårørende.

15. mai: Hvordan ta vare på huden. Vi får besøk av en sykepleier som vil gi gode råd og tips til hvordan ta best mulig vare på huden, både som frisk og syk. Hun svarer også på spørsmål fra gjestene.

19. juni: Sommeravslutning. Vi samles for en god prat og en hyggelig stund sammen.

Sted

Frivilligsentralens lokaler, Øvre Torvgate 2, Gjøvik

Tid

Klokken 18.00-20.00

Kontakt

Anne Mette Thoresen

Gruppeleder Temakafé Gjøvik

thoresen74@hotmail.com455 17 981

Tom Tidemansen

Temakafé Gjøvik

tom-tid@online.no415 21 093