Stjerneaksjonen

Gi håp til jul

Kreftforeningens stjerneaksjon handler om å gi håp til kreftsyke i en tid som kan oppleves vanskelig. Kjøper du en stjerne, bidrar du til livsviktig kreftforskning, slik at flere kan komme hjem til jul, nyttår og alle andre dager i året.

Stjerneaksjonen er over for denne gang, neste aksjon starter november 2023. Flere produkter er likevel tilgjengelig å kjøpe.

Kreftforeningens lille stjerne

Gled noen du er glad i, eller deg selv, med vår lille stjerne. Heng den på treet eller bruk den som pynt på bordet. Velg mellom grønn, gull og sølv. Stjernen er designet av Snøhetta.

Gi en gave til kreftforskning

Vil du heller gi håp gjennom en valgfri pengegave, så kan du selvsagt også det. Vipps valgfritt beløp til 2277 eller gi gave ved å fylle ut skjemaet:

Jul – Gi en gave

kr.
Personlig informasjon

Total sum: 500 kr.

Jul – Gi en bedriftsgave

kr.
Betalingsvalg
Bedriftsinformasjon
Personlig informasjon

Kontaktperson

Instruksjoner for betaling av faktura

Faktura kommer på EHF, hvis mulig, ellers på epost.

Total sum: 3 000 kr.

Lag din egen stjerne

Samle familien eller venner til et stjerneverksted! 🌟 Stjernen kan lastes ned, printes ut og pyntes slik du ønsker, det er bare kreativiteten som setter grenser. Stjernen er designet av Snøhetta.

FOR BEDRIFTER

Gi årets bedriftsgave til kreftforskning

Det er fantastisk at kreftforskningen har kommet så langt, og at håpet får enda større verdi gjennom ny og bedre kreftbehandling.

Silje Holteberg 

316 145 

MENNESKER I NORGE

hadde hatt kreft eller levde med kreft i 2021

3 av 4

OVERLEVER KREFT

Takket være forskning. Det er dobbelt så mange som for 50 år siden. 

Stjerneaksjonen fyller 10 år

Siden Stjerneaksjonen startet opp for 10 år siden, har nordmenn som kjøper stjerne til jul, bidratt med over 200 millioner kroner til Kreftforeningens arbeid for kreftrammede.

Tusen takk til våre samarbeidspartnere

Var dette nyttig?