Kreft og arbeidsliv med LUNCH

I vår tar vi temaet kreft og arbeidsliv med oss inn i LUNCH-universet til tegneserieskaper Børge Lund. Med tre webinarer, informasjon og råd vil vi gjøre det lettere for alle parter å takle kreft i arbeidslivet.

Bli klokere i LUNCH-webinarene

Det første av tre LUNCH-webinarer om kreft og arbeidsliv kan du nå se i opptak. Webinar nummer 2 og 3 kan du få med deg live.

1: Fra medtatt til ansatt – første steg (tilbake) inn i arbeidslivet

Sendt 9. mars: Her er det gode råd å hente for deg som er kreftrammet og arbeidstaker, og for deg som skal ut i arbeidslivet for aller første gang. Se opptaket:

2. Det er på jobben livet er normalt

Sendt 22. april. Her får du som arbeidsgiver gode råd om hvordan du kan legge forholdene til rette for den kreftrammede. Se opptaket:

3. Vanvittig mye å finne ut av

Sendes live 31. mai: For pasienter, pårørende og etterlatte. Mer informasjon kommer.

Dykk ned i råd og rettigheter

Snakk med oss

Vi er her for å hjelpe deg med alle spørsmål om kreft, uansett hvilken situasjon du er i. Tjenesten er gratis, og du kan være anonym. Vi snakker norsk og engelsk.

Medaljens bakside

Etter jobb drar Anniken Golf Rokseth (32) rett hjem, inntar sofaen og tar på seg joggebuksa. Ikke fordi hun vil, men fordi hun må.

Stiftelsen Dam Logo

Prosjektet «Kreftforeningen inviterer til LUNCH om arbeidsliv i koronatid» er støttet av Stiftelsen Dam. De er en av Norges største stiftelser som gir penger til helse- og forskningsprosjekter som skal gi bedre helse gjennom deltakelse, aktivitet og mestring for folk i Norge.

Var dette nyttig?