Kreft og arbeidsliv med LUNCH

Vi har tatt temaet kreft og arbeidsliv med oss inn i LUNCH-universet til tegneserieskaper Børge Lund. Med tre webinarer, informasjon og råd vil vi gjøre det lettere for alle parter å takle kreft i arbeidslivet.

Snakk med oss om kreft

Vi er her for å hjelpe deg med alle spørsmål om kreft, uansett hvilken situasjon du er i.

Fra 10. august 2021 har vi i tillegg en egen Arbeidslivrådgivning som besvarer henvendelser hver tirsdag kl. 09.00-12.00 på telefon 21 49 49 21, tastevalg 3.

Bli klokere i LUNCH-webinarene

3. Vanvittig mye å finne ut av

Sendt 31. mai: Her kan du få svar på mange av de spørsmålene du har knyttet til arbeid og kreft. Hvilke rettigheter og muligheter har du gjennom ditt sykdomsforløp?

2. Det er på jobben livet er normalt

Sendt 22. april. Her får du som arbeidsgiver gode råd om hvordan du kan legge forholdene til rette for den kreftrammede. Se opptaket:

1. Fra medtatt til ansatt – første steg (tilbake) inn i arbeidslivet

Sendt 9. mars: Her er det gode råd å hente for deg som er kreftrammet og arbeidstaker, og for deg som skal ut i arbeidslivet for aller første gang. Se opptaket:

Dykk ned i råd og rettigheter

Medaljens bakside

Etter jobb drar Anniken Golf Rokseth (32) rett hjem, inntar sofaen og tar på seg joggebuksa. Ikke fordi hun vil, men fordi hun må.

Stiftelsen Dam Logo

Prosjektet «Kreftforeningen inviterer til LUNCH om arbeidsliv i koronatid» er støttet av Stiftelsen Dam. De er en av Norges største stiftelser som gir penger til helse- og forskningsprosjekter som skal gi bedre helse gjennom deltakelse, aktivitet og mestring for folk i Norge.

Var dette nyttig?