Skal du feire? Ønsk deg en gave til kreftsaken 

Skal du gifte deg, feire bursdag eller markere en annen stor dag? En gave til kreftsaken er en gave som mange får nytte av. Du bidrar til viktig kreftforskning og til en bedre hverdag for alle de som er berørt av kreft. På den måten blir både feiringen og gaven en del av noe større.

en penn med et merke festet til.

Kreftforeningens arbeid er basert på innsamlede midler. Takket være alle som støtter oss, kan vi fortsette innsatsen for alle som rammes av kreft. I 2021 ga vi hele 287 millioner kroner til kreftforskning, noe som gjør oss til en av landets viktigste bidragsytere. På denne siden kan du lese mer om hva pengene går til.

Vi sender takkekort etter feiringen

Etter feiringen sender vi et pent takkekort til den eller de som er blitt feiret. Her står navnet på alle som har gitt en gratulasjonsgave. Vi oppgir ikke beløp for hver enkelt gave, men den totale summen som er kommet inn. 

Slik går du frem hvis du skal feire:

Før feiringen, oppgi ditt navn, din adresse og dato for feiringen slik at vi får sendt deg takkekort. Dette sendes til: post@kreftforeningen.no eller ved å ringe oss på 21 49 49 21

Når du har sendt denne informasjonen til oss, kan du informere gjestene om gaveønsket og fortelle om de ulike givermulighetene: De kan gi via skjemaet (under), vipps eller nettbank. Se mer informasjon lenger nede på siden.  

Slik går du frem som giver:

Skal du i en feiring der noen har ønsket seg en gave til Kreftforeningen, kan du gi din gave ved å fylle ut skjemaet under. Slik vil mottaker se at du har bidratt. Du kan også gi din gave via vipps eller nettbank. Se mer informasjon lengre nede på siden.

Gratulasjonsgave

kr.
Gi en gratulasjonsgave

Jubilanten

Informasjon om giver/givere

Legg til flere givere

Total sum: 200 kr.

Andre måter å gi en gratulasjonsgave på

Du kan også be gjester gi gave via vipps til 2277. Givere må da skrive anledning, navn, adresse og sted i meldingen på Vipps. Eksempel: Ola Hansen, Kongens gate 6 0101, Oslo, 70 år.

Bruk kontonummer 5005.05.11011. Merk innbetalingen med navn, adresse og anledning på den eller de som skal feires. Hvis gaven er fra andre enn bare kontoeier må du skrive det også.

Mange har en innsamling under selve feiringen. Da kan pengene settes inn på konto 5005.05.11011. Merk beløpet med anledning, samt navn og adresse på den som feires, så vi får sendt et takkekort med navn og totalbeløp på de som har gitt en gave.

Var dette nyttig?