Korona og kreft

På denne siden finner du informasjon og råd for deg som har kreft, har hatt kreft eller er pårørende. Vi er her for deg, også gjennom pandemien.

Kreftforeningen oppfordrer alle som har mulighet til å ta vaksine mot korona når de får tilbud. Selv om samfunnet har åpent opp, er koronasmitte fortsatt en utfordring for en del kreftpasienter som har dårlig effekt av vaksinen. Disse er fortsatt i risikogruppen for å få en alvorlig infeksjon. Vi anbefaler at de det gjelder har en tett dialog med ansvarlig lege om hvilke tiltak de bør forholde seg til.

Vi gjør oppmerksom på at deler av informasjonen på denne siden kan være utdatert.

Vi tilbyr følge til vaksinasjon

Kreftforeningens følgetjeneste tilbyr kreftpasienter og pårørende til kreftpasienter følge til vaksinasjon. I tillegg tilbyr vi følge til behandling eller andre aktiviteter knyttet til kreftsykdommen.

Bilde av ansatt på linjen for kreft

Snakk med oss

Vår rådgivningstjeneste er her for å hjelpe deg med alle spørsmål om kreft, uansett hvilken situasjon du er i. Tjenesten er gratis, og du kan være anonym.

Må du holde deg hjemme?

Under koronapandemien må mange kreftpasienter isolere seg, være i karantene eller oppholde seg mest hjemme. Hvordan kan du ha det best mulig i en hverdag med begrenset frihet?

Webinarer på andre språk

Kreftforeningen og Bydelsmødre inviterte til nettmøter på somali og urdu. Temaet er korona generelt, og korona og kreft spesielt.

Den store dugnaden

Norge er verdensmester i frivillighet. Når krisen inntreffer spiller frivillige organisasjoner en ekstra viktig rolle. I vårt magasin, Felles krefter, kan du lese om fenomenet og møte noen av dem som stiller opp mens koronaen herjer.

Var dette nyttig?