Bli partner

Et partnerskap er en intensjon om å binde to parter sammen for å jobbe mot felles mål og sikre at vi oppnår mer sammen enn vi ville ha gjort hver for oss.

Om dere ønsker å bygge merkevaren, synliggjøre sosialt engasjement eller engasjere kunder og ansatte på en unik måte, vil vi jobbe sammen med dere for å sikre at deres engasjement vil gi felles verdiskapning og resultater.

Våre aksjoner

Sammen med våre engasjerte givere og støttespillere samler vi hvert år inn flere millioner kroner til livsviktig forskning gjennom våre aksjoner.

Rosa sløyfe

Stjerneaksjonen

Krafttak mot kreft

Stafett for livet

3 gode grunner til å samarbeide med oss

Kreftforeningen har en sterk merkevare, og verdien av å knytte seg til Kreftforeningen som en partner er stor. I 2020 endte Kreftforeningen for femte år på rad på topp i Ipsos’ omdømmekåring blant norske organisasjoner.

Å knytte seg til Kreftforeningens merkevare kan på en effektiv måte bidra til å:

  • øke salget
  • tiltrekke nye kunder
  • bygge en unik merkevare
  • øke kundelojaliteten
  • skape god blest
  • skape positive merkevareassosiasjoner

  1. Engasjere kunder og egne ansatte til å bidra i en samfunnsnyttig sak. Kreftforeningen gjennomfører årlig en rekke aksjoner og kampanjer hvor næringslivet kan ta ut sitt engasjement og synliggjøre dette for omverden
  2. I et samarbeide med oss får du mulighet til å synliggjøre deres engasjementet ved å bruke Kreftforeningens logo i henhold til våre retningslinjer.

Kreftforeningen er sertifisert som et «Great Place To Work». Sertifiseringen er basert på en grundig undersøkelse blant medarbeiderne, og vurderingen baseres på en global standard på hva som kjennetegner gode arbeidsplasser.

Kreftforeningen jobber også aktivt for et inkluderende arbeidsliv og har blant annet utviklet en webinar-serie med tema kreft og arbeidsliv som vi gjerne deler med din bedrift og dine ansatte.

Bli en del av vår folkebevegelse og felleskap. Vi inviterer din bedrift til å bli en del av dette fellesskapet i form av medlemskap og frivillig arbeid for de ansatte.

Ett av tre krefttilfeller kan forebygges. Forebygging i form av fysisk aktivitet for de ansatte kan gjøres i samarbeid med Kreftforeningen. Vi har flere arrangementer som blant annet Holmenkollstafetten og Rosa sløyfe-løpet.

Tusen takk til våre partnere!

Ta kontakt

Har du spørsmål eller ønsker å samarbeide med oss?

Bilde av Bjørn Einar Romøren

Bjørn Einar Romøren

Key Account Manager, næringsliv

bjorn.einar.romoren@kreftforeningen.no98 62 62 62
Bilde av Øystein Tamburstuen

Øystein Tamburstuen

Key Account Manager næringsliv

oystein.tamburstuen@kreftforeningen.no90 21 24 84

Var dette nyttig?