Hos oss kan du få råd, hjelp og støtte i situasjonen du står i. Vi har rådgivningstjenester, møteplasser og ulike tilbud over hele landet.
Hos oss kan du få råd om kreft, dine rettigheter og muligheter. Vi har mer enn 80 års erfaring med kreft og god tid til å lytte.
En kreftkoordinator i kommunen kan bistå med å koordinere og tilrettelegge hverdagen for kreftsyke og pårørende på en best mulig måte. Her finner du oversikt over hvilke kommuner som har kreftkoordinator.
Kreftforeningens frivillige tilbyr praktisk hjelp i og utenfor hjemmet, følge/transport og noen å snakke med.
Klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland gir råd om hvilke grep du kan ta, og du vil få konkrete og praktiske tips i dette digitale kostholdskurset.
Fysisk og digitalt temamøte for pasienter som er rammet av fatigue i ulik grad.
Første mandag i måneden kommer farmasøyt Ingeborg Ellingsund Christiansen til Vardesenteret.
Bli med på utflukt til Borgundgavlen, med bålkos, kaffe og varm lunsj ved Naustet til DNT.
Treffpunkt er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død.
DIG møteplass er vår server på Discord for deg som er mellom 13 og 25 år, som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står deg nær er død.
Fra etterlatt til etterlevende er et sorgkurs for dem som har mistet noen de er glad i. Målet er å gi støtte og verktøy for å utvikle en dypere forståelse av sorg, håndtere sorgreaksjoner og finne en meningsfull måte å takle den nye livssituasjonen på.
Pasienter og pårørende kan få råd og tips fra en klinisk ernæringsfysiolog på Vardesenteret Ålesund.
Hver tirsdag og torsdag serverer vi lunsj på Vardesenteret Møre og Romsdal.
Hver onsdag kveld har Vardesenteret åpent mellom kl. 17.00-19.00.Er du på pasienthotellet? Er du opptatt på dagtid? Kom innom oss for en prat, for å lese avisa eller en kopp kaffe, eller bare for å få litt nye omgivelser.
Bli med turgruppa på tur - uansett fysisk form!
Denne våren arrangerer turgruppa flere bussturer. Bli med du også!
Hver siste tirsdag i måneden vil en NAV-veileder være tilgjengelig på Vardesenteret Møre og Romsdal.
Har du spørsmål rundt opprettelse av testament, lurer du på hvem som kan arve deg og hva du kan bestemme selv, og i hvilke situasjoner det er aktuelt å skrive testament?
Gjennom Vardesenteret Møre og Romsdal kan du snakke med en jurist fra Kreftforeningens Rettshjelp og få gratis juridisk rådgivning. Den første onsdagen i hver måned kan du booke en samtale med vår frivillige jurist. Her kan du få hjelp med juridiske spørsmål knyttet til kreft, som trygderettigheter, forsikringer, arbeidsrett, eller pasientskadeerstatning.
Vi samles på Spjelkavik IL sin stadion for å vise vår støtte til alle som er rammet av kreft i et helt døgn.
Alle som har eller har hatt en kreftdiagnose kan søke om kursopphold på Montebellosenteret. Enten alene eller sammen med en nær pårørende.
Ønsker du å snakke med en likeperson? På Vardesenteret kan vi sette deg i kontakt.
Vi samarbeider med 17 frivillige, selvstendige pasient- og likepersonsforeninger som representerer kreftrammede og pårørende. Foreningene har et bredt tilbud med samlinger, kurs og konferanser.
Tema-/dialogkafé er et møtested for kreftpasienter og pårørende.
Fredagskafeen er til for alle som er berørte av kreft på hele Sunnmøre.
Pusterommet er et treningssenter som tilbyr fysisk og digital trening for kreftpasienter under og etter behandling. Her kan du trene med kyndig veiledning og trygge rammer.
Hva som er bra å spise for deg, avhenger av situasjonen du befinner deg i. Noen med kreft kan fokusere på å spise sunt og variert. For andre er det langt viktigere å få i seg nok energi og unngå vekttap.
Sammen med Øisteins blyant og Barnekreftforeningen har vi laget filmer og aktivitetshefter for barn i alderen 5 til 9 år.
Vi sender webinar live fra Kreftforeningens Vitensenter jevnlig. De aller fleste webinarene kan du også se i opptak senere.
Velkommen til en ny møtearena for unge voksne kreftrammede i Kristiansund og omegn.
I samarbeid med Øisteins blyant og Barnekreftforeningen har vi laget kurs for tweens om hvordan du tegner en tegneserie. Tweens er dere som er «in-between» barn og ungdom, fra 9 til 12 år.
Kreftkafeen er et tilbud for kreftrammede og pårørende i Molde og omegn.
Se oversikt over digitale tilbud som du kan ha nytte av uansett hvor du befinner deg.