Hos oss kan du få råd, hjelp og støtte i situasjonen du står i. Vi har rådgivningstjenester, møteplasser og ulike tilbud over hele landet.
Hos oss kan du få råd om kreft, dine rettigheter og muligheter. Vi har mer enn 80 års erfaring med kreft og god tid til å lytte.
En kreftkoordinator i kommunen kan bistå med å koordinere og tilrettelegge hverdagen for kreftsyke og pårørende på en best mulig måte. Her finner du oversikt over hvilke kommuner som har kreftkoordinator.
Vardesenteret er en gratis møteplass på de største sykehusene i landet for alle som er rammet av kreft. Her kan du få råd, delta på kurs og aktiviteter eller bare stikke innom.
Kreftforeningens frivillige tilbyr praktisk hjelp i og utenfor hjemmet, følge/transport og noen å snakke med.
Vardesenteret ved UNN Tromsø har to el-sykler som du kan få låne.
Har du lyst å dra ut på tur, men mangler tur-utstyr? Vardensenteret i Tromsø har utstyr du kan få låne.
Senk skuldrene og finn roen på Vardsenteret sitt hvilerom med massasjestol.
Klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland gir råd om hvilke grep du kan ta, og du vil få konkrete og praktiske tips i dette digitale kostholdskurset.
Råd og praktiske tips om kosthold for kreftoverlevere
Bli med på et gratis kurs i hudpleie og sminke ved Vardesentert i Tromsø.
Bli med på gratis kurs i hudpleie og sminke, spesielt tilpasset kvinner under kreftbehandling.
Bli med på en koselig utflukt til Åsgårdnaustet i Tromsø.
Hvordan spise mer plantebasert i praksis? Hva er forskjellen på fiber fra frukt, grønt og fullkorn? Og hva er egentlig greia med sukker?
Helsetjenestene er under press, og altfor mange står utenfor arbeidslivet. Hvordan møter vi disse utfordringene – og hvem tar ansvar? Vi lytter til ekspertene og utfordrer politikerne. Velkommen til debatt!
Bli med på et foredrag i Tromsø om godt kosthold ved kreft.
Klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland gir blant annet tips og råd om hvordan du kan berike mat og drikke dersom du strever med matlysten og har gått ned i vekt.
Kreftforeningen har mange tilbud til deg. Blir med på informasjonsmøte i Tromsø.
Treffpunkt er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død.
Kreftfri, men ikke frisk – hva bør jeg spise nå?
Vi inviterer til en forelesning for helsepersonell om hvordan vi kan møte pasienters seksuelle helse med trygghet og åpenhet
Er du en av de som gjerne ser på TV, scroller på mobilen eller leser ei bok for å finne ro? Eller er god søvn utfordrende for tiden? Bli med på en rolig time på Vardesenteret i Tromsø.
Velkommen til en møteplass for voksne etterlatte som har mistet foreldre, partner eller andre i nær relasjon.
Fra etterlatt til etterlevende er et sorgkurs for dem som har mistet noen de er glad i. Målet er å gi støtte og verktøy for å utvikle en dypere forståelse av sorg, håndtere sorgreaksjoner og finne en meningsfull måte å takle den nye livssituasjonen på.
Har du spørsmål rundt opprettelse av testament, lurer du på hvem som kan arve deg og hva du kan bestemme selv, og i hvilke situasjoner det er aktuelt å skrive testament?
Vi samles for å vise vår støtte til alle som er rammet av kreft i et helt døgn. Vi håper du setter av datoen allerede nå.
6. og 7. september 2025 braker det på nytt løs med en fantastisk folkefest på Charlottenlund. Vi håper å se dere alle denne helga, og vi håper selvsagt på strålende løpevær. Meld på lag i linken under, og begynn å planlegge allerede nå. Sammen skal vi vise vår støtte til alle som er rammet av kreft i et helt døgn.
Alle som har eller har hatt en kreftdiagnose kan søke om kursopphold på Montebellosenteret. Enten alene eller sammen med en nær pårørende.
Ønsker du å snakke med en likeperson? På Vardesenteret kan vi sette deg i kontakt.
Vi samarbeider med 17 frivillige, selvstendige pasient- og likepersonsforeninger som representerer kreftrammede og pårørende. Foreningene har et bredt tilbud med samlinger, kurs og konferanser.
Ungt Fokus er et samarbeid mellom Ung Kreft, Vardesenteret og Treffpunkt for barn og ungdom i alle aldre. Ungt Fokus er en møteplass for alle som har opplevd alvorlig sykdom i familien, eller at noen som står dem nær dør.
Pusterommet er et treningssenter som tilbyr fysisk og digital trening for kreftpasienter under og etter behandling. Her kan du trene med kyndig veiledning og trygge rammer.
På Vardesenteret UNN kan du møte en jurist fra Kreftforeningens rettshjelp og få gratis juridisk rådgivning. Du kan møte oss på en onsdag i måneden.
Pasienter og pårørende kan få råd og tips fra en klinisk ernæringsfysiolog på Vardesenteret i Tromsø.
Hva som er bra å spise for deg, avhenger av situasjonen du befinner deg i. Noen med kreft kan fokusere på å spise sunt og variert. For andre er det langt viktigere å få i seg nok energi og unngå vekttap.
Sammen med Øisteins blyant og Barnekreftforeningen har vi laget filmer og aktivitetshefter for barn i alderen 5 til 9 år.
Vi sender webinar live fra Kreftforeningens Vitensenter jevnlig. De aller fleste webinarene kan du også se i opptak senere.
I samarbeid med Øisteins blyant og Barnekreftforeningen har vi laget kurs for tweens om hvordan du tegner en tegneserie. Tweens er dere som er «in-between» barn og ungdom, fra 9 til 12 år.
Kreftforeningens rettshjelp er et gratis tilbud til deg som er kreftpasient eller pårørende. Nå kan du møte jurister fra Kreftforeningens rettshjelp på distriktskontoret i Tromsø.
Temakafeen er til for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tar opp kreftrelaterte temaer og byr på ulike innslag.
Temakafeen er til for ukrainske kreftrammede, pårørende og etterlatte. Kafeen er en lavterskel arena der man kan møte andre i samme situasjon, og få kunnskap og informasjon om ulik tematikk rundt kreftsykdom.
Se oversikt over digitale tilbud som du kan ha nytte av uansett hvor du befinner deg.